Mitől jönnek ki pöttyök, pattanások mindenféle szőrtelenítési módszernél a szeméremdombomon? Tudtok adni tippeket amivel könnyen eltűntethetném ezeket?
Ne izgulj, semmi bajod nem lesz a szőrtelenítéstől! Nekem sokkal higiénikusabb, kényelmesebb érzés szőrtelenül.
Ha boroválod, akkor mindig csak a saját borotváddal és az mindig éles legyen. Inkább cserélgetsd sűrűbben! Borotválás, epilálás után vékonyan kend be bőrnyugtató krémmel. Próbáldd ki a szőrtelenítő krémet.
Én nem ajánlanám a szőrtelenítő krémet, egy az hogy a sok vegyszer miatt azt nem szabad használni lentebb csak szigorúan a bikinivonalon, másrészről nem is tünteti el a szőrt rendesen.
Sztem az lenne a legokosabb ha megállapodnál egyféle szőrtelenítési módnál. Én próbáltam már a gyantát az epilátort és a krémet is de egyik se volt jó, végül úgy döntöttem egye fene ez lesz az egyetlen hely ahol borotvát használok. Kipróbáltam első pár alkalommal még irritált de utána valahogy hozzászokott a bőröm és semmi nem jön ki rajta. Magyarul sztem annyia titka hogy hozzá kell szokatni a bőröd egy féle dologhoz.
körömvirágkrémmel kendd be !
minden borotválás után és az azt követő napokban.
(nekem is ilyen szőrbenövéses,pattis :S stb. volt ,mindig fájt ,magyarul minden bajom volt)
de a körömvirágkrém tényleg használt ( rossmann, v dm 6-700 ft )
remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!