Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi kell egy komoly kapcsolathoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy komoly kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

sziasztok

lenne egy olyan problémám ,hogy nem tudom milyen érzelmek kellenek egy komoly kapcsolatba. én és a barátnőm teljesen komolyan gondoljuk a kapcsolatot és fiatal korunk ellenére már mondhatni ,hogy elköteleztük magunkat egymás mellett (18/f - 17/l) . szóval ez nem egy tini "szerelem" nyáladzás.csak azzal nem vagyok tisztában ,hogy egy komoly kapcsolatban milyen érzelmek vannak?szerintünk annyi elég ,hogy megtudjuk beszélni a dolgokat , elvagyunk együtt , meg alapból ,hogy hozzányulok / kívánom ... ilyen kis alap dolgok nem pedig a nagy lamúr kell mert az szerintem nagyon mű. az embernek manapság egy társ kell akiben bízhat és számíthat rá , még ha nagy szerelem nincs is. amúgy ha ráír egy srác fb-on pl teljesen elpattan az agyam , vagy ha megbámulják. nem tudom mit kell érezni de azt tudom ,hogy jobb vele mint nélküle és ha elveszíteném csak félember maradna belőlem :/ szerintetek? mi a véleményetek? csak túl parázom a dolgot?

2014. nov. 24. 15:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Egy részről értem amit írsz, más részről furcsának találom, hogy nem érzed vagy tudod egyértelműen, hogy szerelmes vagy-e egyáltalán. AZ pedig baj. Azt az ember érzi és tudja. Mindegy a hőfok, de amit Te leírtál az kb. olyan, mint ami egy 4 éve tartó szeretetteli kapcsolatra jellemző. Lehet, hogy ő a neked való, láttam már szerelem nélkül kötött házasságot is működni, de szerintem az igazi az, ami szerelemmel indul és szeretettel folytatódik.
2015. dec. 14. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!