Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi kell egy komoly kapcsolathoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy komoly kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

sziasztok

lenne egy olyan problémám ,hogy nem tudom milyen érzelmek kellenek egy komoly kapcsolatba. én és a barátnőm teljesen komolyan gondoljuk a kapcsolatot és fiatal korunk ellenére már mondhatni ,hogy elköteleztük magunkat egymás mellett (18/f - 17/l) . szóval ez nem egy tini "szerelem" nyáladzás.csak azzal nem vagyok tisztában ,hogy egy komoly kapcsolatban milyen érzelmek vannak?szerintünk annyi elég ,hogy megtudjuk beszélni a dolgokat , elvagyunk együtt , meg alapból ,hogy hozzányulok / kívánom ... ilyen kis alap dolgok nem pedig a nagy lamúr kell mert az szerintem nagyon mű. az embernek manapság egy társ kell akiben bízhat és számíthat rá , még ha nagy szerelem nincs is. amúgy ha ráír egy srác fb-on pl teljesen elpattan az agyam , vagy ha megbámulják. nem tudom mit kell érezni de azt tudom ,hogy jobb vele mint nélküle és ha elveszíteném csak félember maradna belőlem :/ szerintetek? mi a véleményetek? csak túl parázom a dolgot?

2014. nov. 24. 15:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Csak pislogok nagyokat! :O

17 és 18 évesek vagytok, de nem vagy vele tisztában mit kéne érezned?!

1. Ha ő az első kapcsolatod,és emiatt nem vagy tisztában a dolgokkal, az nem gáz, ritka manapság az ilyen.

DE! 2. Miért kell megmagyarázni, h ilyenkor mit kell éreznie az embernek?! Miért nem elég az, ha te érzed a nyugalmat, a szeretet ha vele vagy? Szerintem totál butaság listát állítani arról, h mi az amit érezni kell, és mi az amit nem...

Szerintem legyen elég az amit akkor éreztek amikor együtt vagytok... Ha nem gyűlölet és harag van olyankor köztetek, hanem végtelen nyugalom, akkor nincs miről beszélni!

Ezek után had kérdezzem meg, h tudod-e milyen az amikor úgy hiányzik, hogy közben ott van melletted? Ez még nehezebb megmagyarázni!

Legyetek boldogak, de ne próbáld listázni az érzéseid ;) :)

2014. nov. 28. 17:50
 12/21 anonim ***** válasza:
az utolsó jól beszélt! mikor ott van is hiányzik, még közelebb akarod magamhoz érezni. ez a szerelem:-)
2014. dec. 4. 21:51
 13/21 A kérdező kommentje:
olyat szoktam csinálni ,hogy magamhoz ölelem és még jobban és jobban akarom szorítani de nem akarok neki fájdalmat okozni :) multkor elsírtam magam mikor kicsit osszekaptunk és belegondoltam ,hogy mással lesz boldog ... ez minek a jele? vele tervezem a jövőmet de úgy érzem mintha kihasználnám mert nem érzem azt amit kéne de viszont ő boldog mellettem kicsattan az életkedvtől. nagyon zavar ,hogy sokszor semmit nem érzek, de mondjuk senki iránt nem tudok mostanában még a saját szüleim iránt sem. ha ennyire akarom ezt a kapcsolatot ,mert van valami titokzatos a csajban ami nagyon tetszik akkor orvos segitségével elő lehet hozni? SEMMIT NEM AKAROK JOBBAN MINT ÉREZNI IRÁNTA!!!
2014. dec. 4. 22:05
 14/21 anonim ***** válasza:
öhm.. ne haragudj, de ha ennyire passzív vagy.érzelmileg az nos, nem változik. alacsony az érzelmi intelligenciád.:-(
2014. dec. 5. 22:47
 15/21 anonim ***** válasza:

de az a bajom ,hogy nem érzem a nagy szerelmet.

GONDOLOM NINCSE ELÉG PÉNZE

vagy azt nem is kell?

A F...SZ..T KELL ÉREZNI

2014. dec. 19. 11:04
 16/21 A kérdező kommentje:
Még jó ,hogy 18 éves srác vagyok és melózok
2014. dec. 19. 19:12
 17/21 Hanariko ***** válasza:

Tök jó amit írsz, a féltékenységet leszámítva, amit már páran látom írtak is. Én azt hallottam valakitől, és ezt nagyon jónak tartom (csak sajnos kevesen tudják ezt így gondolni és így is cselekedni) hogyha egyszer netán szakítotok, és mással lesz boldog, akkor engedd el. Ha szereted, akkor az legyen Neked is a jó, ami Neki. Ne parázzál, ha ráír valaki, vagy megnézik az után. Gondolj arra, hogy ha megnézik, biztos szép, és veled van, szóval csak irigykednek :D

Erőszakkal úgysem tudnád magad mellett tartani.

De erre amúgy tényleg nem kell így előre gondolni, hogy mi lesz, majd ha...

Örülj, hogy vagytok egymásnak. :)

2015. jan. 7. 11:24
 18/21 Hanariko ***** válasza:
(javítás) *az utcán
2015. jan. 7. 11:25
 19/21 anonim ***** válasza:

ma 11:24

Fiatalok ezek még,majd ha 30 év múlva is együtt lesznek akkor azt mondom ügyesek.

2015. jan. 7. 13:18
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem azt a fellángoló szerelmet csak azért nem érzed,mert régóta együtt vagytok és teljesen magától értetődő, hogy ott van és együtt vagytok. Ezt az érzést fel kell tudni támasztani időről időre, de nem kell tudni folyamatosan érezni.

Én szakítottam már azért majdnem 3 év után, mert megnéztem egy filmet és úgy éreztem, hogy a kapcsolatom nagyon messze áll a film romantikus főszereplőitől. Jól tettem, a rá következő kapcsolatom olyan már 6 éve, hozzá is mentem idén.

2015. dec. 14. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!