Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy komoly kapcsolathoz?
Figyelt kérdés
sziasztok
lenne egy olyan problémám ,hogy nem tudom milyen érzelmek kellenek egy komoly kapcsolatba. én és a barátnőm teljesen komolyan gondoljuk a kapcsolatot és fiatal korunk ellenére már mondhatni ,hogy elköteleztük magunkat egymás mellett (18/f - 17/l) . szóval ez nem egy tini "szerelem" nyáladzás.csak azzal nem vagyok tisztában ,hogy egy komoly kapcsolatban milyen érzelmek vannak?szerintünk annyi elég ,hogy megtudjuk beszélni a dolgokat , elvagyunk együtt , meg alapból ,hogy hozzányulok / kívánom ... ilyen kis alap dolgok nem pedig a nagy lamúr kell mert az szerintem nagyon mű. az embernek manapság egy társ kell akiben bízhat és számíthat rá , még ha nagy szerelem nincs is. amúgy ha ráír egy srác fb-on pl teljesen elpattan az agyam , vagy ha megbámulják. nem tudom mit kell érezni de azt tudom ,hogy jobb vele mint nélküle és ha elveszíteném csak félember maradna belőlem :/ szerintetek? mi a véleményetek? csak túl parázom a dolgot?
Nagyjabol az kell, amit irsz. Minusz a feltekenyseg, mert az csak tonkrevagja az egeszet. Amugy ennyi idosen akarhogy is, de ez csak egy tini szerelem, lehet, hogy fosuli-egyetem majd nagyon megvaltoztat titeket.
2014. nov. 24. 15:53
3/21 anonim válasza:
Nekem a legtöbb ismerősömnek az ilyen "tini " szerelemből lett aztán házasság...pedig mentek főiskolára stb de ez nem változtatott semmin.Szerintem főleg,hogy ezt látom az ilyenekből lesz később stabil kapcsolat...könnyebb tini korba így komoly kapcsolatot kezdeni és megtartani mint pl 20-on évesen mert ahogy múlnak az évek úgy egyre nehezebb...én személy szerint irigylem azokat akiknek ez megadatik.:) szóval szerintem szeressétek egymást aztán ok lesz minden továbbra is.:)
2014. nov. 24. 16:35
4/21 A kérdező kommentje:
de az a bajom ,hogy nem érzem a nagy szerelmet. vagy azt nem is kell? a szeretetet meg szerintem nem lehet érezni az a féltésbe meg ilyenekben nyilvánul meg nem?
van egy elméletem arról ,hogy a szerelmet igazán csak tini korban érzi az ember . én és a barátnőm komolyabbak vagyunk a korunknál sokkal. nekünk nem a bulizásról szól az élet sőt inkább elmegyünk moziba , mert az többet ad mint egy buli valaha is. tehát szerintem az "érett" gondolkodásmódú pároknak jóval inkább az kell ,hogy legyen egy biztos pont az életében vagyis egy társ akire számíthat .
2014. nov. 24. 18:02
5/21 anonim válasza:
A féltékenységet beszéljétek meg!
2014. nov. 24. 20:05
6/21 A kérdező kommentje:
de a kapcsolattal nincs semmi baj? sokszor semmit nem erzek vagy nem tudom mit kéne . csak azt érzem ,hogy ha vele vagyok ,hogy milyen jó dolog ,hogy velem van és a legnagyobb félelmem ,hogy elvesztem...
2014. nov. 25. 08:17
7/21 anonim válasza:
Nincsen azzal semmi gond sem :) Előző hozzászóló vagyok.
2014. nov. 25. 14:17
8/21 A kérdező kommentje:
igazából a leges legnagyobb félelmem ,hogy azért vesztem el mert később megváltozik a kapcsolatunk és netán elhidegülünk egymástól. rettentő nagy szomorúság fog el ha arra gondolok ,hogy mással lesz boldog majd és nem velem. de vagyok annyira hűséges ,hogy nem hagyom el.és ha netán 5-6 év múlva nem lesz minden happy akkor az együtt eltöltött évek miatt maradok vele . az emlékek és kötődés ott lesz... nagyon megvagyok ijedve ,hogy valami lesz később ami miatt netán szétmennénk. akkor ez azt jelenti ,hogy szeretem ?
2014. nov. 25. 14:37
9/21 anonim válasza:
5. és 7. kommentelő vagyok: éljetek a mának, ne gondoljatok a jövőre! És pláne ne gondolj rossz dolgokra, mert akkor akár meg is történhetnek!
2014. nov. 25. 20:37
10/21 anonim válasza:
Ha nem adót neked okot , akkor ne féltékenykedj. Mert az nem vezet semmi jóra sem. Első nagy szerelmemnél én is így voltam mint te. Féltékeny és azt éreztem ha nincs velem , mintha nem is lennék. Tartott 8 hónapig :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!