Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, ha a párotok ilyen "szabályt" szabna meg nektek?
Figyelt kérdés
Én nem szeretném, hogy a barátom nélkülem járjon bulizni, mert ki tudja, hogy ott mi történhet. Nem vagyok alapból féltékeny típus meg nem lógok a nyakán, de az alkohol mindenkit megváltoztat, szóval nálam alap dolog az, hogy egymás nélkül nem megyünk bulizni.
Szerintetek ez egy idegesítő szabály amivel csak teljesen jogtalanul elveszem a szabadságát, vagy ez másoknál is magától értetődő?
2014. nov. 23. 21:18
21/24 anonim válasza:
# 20: ugye tudod, hogy ezzel nem a kérdésre válaszoltál?
22/24 anonim válasza:
Oké, akkor igen, kiakadnék ilyen szabálytól, hogy egyáltalán szükség can rá. Megette a fene az egészet, ha külön bulizásra van igény.
23/24 A kérdező kommentje:
utolsó
teljesen igazad van, örülök hogy rajtam kívül ezt még más is így gondolja.
2014. nov. 25. 12:57
24/24 anonim válasza:
Kérdező:
"utolsó
teljesen igazad van, örülök hogy rajtam kívül ezt még más is így gondolja."
Aha, 50-ből 1. Tényleg jó arány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!