Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, ha a párotok ilyen "szabályt" szabna meg nektek?
Én nem szeretném, hogy a barátom nélkülem járjon bulizni, mert ki tudja, hogy ott mi történhet. Nem vagyok alapból féltékeny típus meg nem lógok a nyakán, de az alkohol mindenkit megváltoztat, szóval nálam alap dolog az, hogy egymás nélkül nem megyünk bulizni.
Szerintetek ez egy idegesítő szabály amivel csak teljesen jogtalanul elveszem a szabadságát, vagy ez másoknál is magától értetődő?
Ki bizony, szakítanék, ha a párom irányítani akarna, és meg akarná mondani, mit tehetek, és mit nem.
Roppant kiábrándító, hogy az anyját akarod eljátszani.
Hatalmas csicska a pasid ha ebbe belemegy..
Alapból nem hozhatsz ilyen szabályokat, még ha házasok lennétek sem tehetnéd meg.
És miért akarod megtagadni tőle hogy dumáljon és lazítson kicsit a haverjaival?
Hidd el nagyon hamar be fog sokallni ha ezt tartjátok.
Itt a bulizásról volt szó, ahol van egy csomó ismeretlen ember, pl diszkó vagy nagy házibuli, ha beül valahova a haverjaival meginni pár sört meg beszélgetni azért nem szólok.
De komolyan fordított esetben titeket kicsit sem zavar, ha a barátnőtök nélkületek megy ilyen helyre, ki tudja ki mászik rá, vagy mit raknak az italába amíg nem figyel.
Utolsó:
Így kezdődik a kérdés: "Én nem szeretném, hogy a barátom nélkülem járjon bulizni"
Oké, nem feltételeztük hogy meleg fiúról van szó...
Kérdező: és ha sok ember van egy buliban akkor mi van? Ha csak azért nem csal meg mert te ott vagy akkor öt forintot nem ér az egész kapcsolat.
"De komolyan fordított esetben titeket kicsit sem zavar, ha a barátnőtök nélkületek megy ilyen helyre, ki tudja ki mászik rá, vagy mit raknak az italába amíg nem figyel."
- Az én barátnőm nem egyedül jár bulizni, ha rámászik valaki, akkor elutasítja, vagy ha muszáj, a többi barátnő is ott van, így nem félek attól, hogy ott helyben a padlón megerőszakolják. De ha ettől kell félni, akkor oda együtt sem mennék vele, nem csak egyedül nem engedném el.
Az italába meg akkor is rakhatnak valamit, ha én ott vagyok. Ahogy az enyémbe is. És még egyszer mondom: ilyen helyre együtt se mennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!