Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiakadnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadnátok, ha a párotok ilyen "szabályt" szabna meg nektek?

Figyelt kérdés

Én nem szeretném, hogy a barátom nélkülem járjon bulizni, mert ki tudja, hogy ott mi történhet. Nem vagyok alapból féltékeny típus meg nem lógok a nyakán, de az alkohol mindenkit megváltoztat, szóval nálam alap dolog az, hogy egymás nélkül nem megyünk bulizni.

Szerintetek ez egy idegesítő szabály amivel csak teljesen jogtalanul elveszem a szabadságát, vagy ez másoknál is magától értetődő?

2014. nov. 23. 21:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Hülye szabály.
2014. nov. 23. 21:22
 12/24 anonim ***** válasza:
DE, alapból féltékeny típus vagy és igen ez egy idegesítő szabály! Ha meg nem bízol meg benne, minek vagy vele?
2014. nov. 23. 21:22
 13/24 anonim ***** válasza:

Ki bizony, szakítanék, ha a párom irányítani akarna, és meg akarná mondani, mit tehetek, és mit nem.

Roppant kiábrándító, hogy az anyját akarod eljátszani.

2014. nov. 23. 21:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nézd te lány.. kapcsolatban mindent szabad, amíg nem bántod meg vele a másikat. Ha szeret tökmindegy milyen részeg nem fog mással smárolni. Ha meg valami csaj lekapja, de eltolja magától az meg számít? nem. Akkor meg mi a baj? Ha elkezdesz valakit rövid pórázon tartani, azt elkezded alaposan eltaszítani magadtól.. Nekem ha szabályokat hozna a barátnőm, otthagynám.
2014. nov. 23. 21:25
 15/24 anonim ***** válasza:

Hatalmas csicska a pasid ha ebbe belemegy..

Alapból nem hozhatsz ilyen szabályokat, még ha házasok lennétek sem tehetnéd meg.

És miért akarod megtagadni tőle hogy dumáljon és lazítson kicsit a haverjaival?

Hidd el nagyon hamar be fog sokallni ha ezt tartjátok.

2014. nov. 23. 21:33
 16/24 A kérdező kommentje:

Itt a bulizásról volt szó, ahol van egy csomó ismeretlen ember, pl diszkó vagy nagy házibuli, ha beül valahova a haverjaival meginni pár sört meg beszélgetni azért nem szólok.

De komolyan fordított esetben titeket kicsit sem zavar, ha a barátnőtök nélkületek megy ilyen helyre, ki tudja ki mászik rá, vagy mit raknak az italába amíg nem figyel.

2014. nov. 23. 21:41
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
De vicces, hogy mindenki rögtön úgy beszél mintha egyértelmű, hogy lány lennél. Nálunk pont fordítva volt ez a dolog. Párom nem szerette ha elmentem bulizni, egyre kevesebbszer mentem el mert nagyon zavarta, hogy fiu barataim is velem voltak. Mostanra pedig mar sose megyek sehova. Kicsit sajnálom, de igazábol annyira nem hianyzik a dolog. Szervezunk mashova programokat ahova nem kell alkohol es nem izgul a parom se annyira miatta. :) 17l
2014. nov. 23. 21:57
 18/24 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Így kezdődik a kérdés: "Én nem szeretném, hogy a barátom nélkülem járjon bulizni"

Oké, nem feltételeztük hogy meleg fiúról van szó...

Kérdező: és ha sok ember van egy buliban akkor mi van? Ha csak azért nem csal meg mert te ott vagy akkor öt forintot nem ér az egész kapcsolat.

2014. nov. 23. 22:24
 19/24 anonim ***** válasza:

"De komolyan fordított esetben titeket kicsit sem zavar, ha a barátnőtök nélkületek megy ilyen helyre, ki tudja ki mászik rá, vagy mit raknak az italába amíg nem figyel."

- Az én barátnőm nem egyedül jár bulizni, ha rámászik valaki, akkor elutasítja, vagy ha muszáj, a többi barátnő is ott van, így nem félek attól, hogy ott helyben a padlón megerőszakolják. De ha ettől kell félni, akkor oda együtt sem mennék vele, nem csak egyedül nem engedném el.

Az italába meg akkor is rakhatnak valamit, ha én ott vagyok. Ahogy az enyémbe is. És még egyszer mondom: ilyen helyre együtt se mennénk.

2014. nov. 24. 07:41
 20/24 anonim ***** válasza:
26%
Háát, ez nálunk nem kérdés, mert nem érezzük jól magunkat, ha egymás nélkül bulizunk. Több helyről hallottuk, hogy néha ki kell kapcsolódni a másik nélkül. Kipróbáltuk. Mind a ketten percenként az ajtó felé pislogtunk, abban reménykedve, hogy valami csoda folytán mégis megjelenik a másik. Aztán úgy döntöttünk, pukkadjon meg minden okostojás a jótanácsaival, mi együtt megyünk bulizni, mert mi így érezzük jól magunkat. Számomra furcsa, hogy valaki a párja nélkül akar bulizni.
2014. nov. 24. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!