Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit javasoltok mit csinaljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok mit csinaljak, korai meg? Bov lent

Figyelt kérdés
A lany akibe beleszerettem(emellet jo baratok is vagyunk) es szerelmet valottam neki de o osszejott a volt pasijaval.De tegnap tudtam meg hogy nem olyan reg szakitottak.Szoval most elottem a palya hogy meghoditsam:D.De nem tudom hogy hogy kezdjem el vagy kezdjem el egyaltalan?Mert szeretni meg mindig szeretem es jo lenne ha vegre sikerulne osszejojjek vele.Csak o meg azt hiszi hogy en tudom hogy kapcsolatban van mert nem tole tudtam meg az infot hanem egy kozos barattol.Es nem tudom hogy mennyire kozeledjek hozza es hogy egyaltalan hogy is kezdjem el.mondjuk gondoltam arra hogy elhivom egyik nap korcsojazni de nem tudom hgoy ez jo otlet meg ilyen hamar rahajtani:-??.Szoval kerlek titeket ha van tippetek vagy tortent veletek ilyesmi akkor irjatok meg nekem es ne baromsagokat.Elore is koszonom
2010. jan. 29. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
várj még egy kicsit, aztán hívd el valahova, a kori jó ötlet, bár egy kicsit nyugodtabb helyet választanék. Ha te tetszel neki, észre fogod venni, de te is mutasd ki! és nem arra céloztam, hogy szegezd neki a kérdést, csak lassan
2010. jan. 29. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem is adj még időt a dolognak, talán a lány pont azért nem mesélte neked h szakítottak, mert akar egy kis pasimentes szünetet
2010. jan. 29. 20:39
 3/3 A kérdező kommentje:
de attol meg elhivhatom korcsolyazni nem...?
2010. jan. 29. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!