Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi javasoltok mit csináljak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi javasoltok mit csináljak a menyecskével?

Figyelt kérdés
Még szeptemberben amikor elkeztem járni suliba fel pestre,egy csaj nagyon megtetszett buszrol most már szerelmes is vagyok belé ,ma leült velem szembe szemeztünk elég hosszú ideig rám is mosolygott és láttam h énis bejövök neki (tök jo volt:))am nem tudom hogy szoljak hozzá egy busszal megyünk reggel is és haza is de már nembirom ki h ne szolitcsam meg csak netom hogy?
2010. jan. 29. 01:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én ezt nem nevezném szerelemnek, Papa.
2010. jan. 29. 01:29
 2/8 A kérdező kommentje:
de pedig az öcsi...
2010. jan. 29. 01:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Köszönj rá kedvesen, mintha mindig is köszöntetek volna egymásnak: "Szia"
2010. jan. 29. 01:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Szivi, max tetszik. Szerelmes úgy lehetsz, ha VALÓBAN ismered a lányt (ergo, beszéltél is már vele), ismered a gondolkodásmódját, hogy mit szeret, mit nem stb..

Egyébként ha már leült veled szembe, akkor kérdezd meg, hogy melyik suliba jár, hányadikos (vagy hányad éves), milyen rossz, hogy ilyen hideg van. Ha egy busszal jártok, akkor valószínűleg egy környéken laktok, kérdezd meg, hogy pontosan merre lakik, mert a buszon kívül még máshol nem láttad.... Valami általános témával indíts, és ha bejössz neki, akkor úgyis folytatódni fog valamivel.

2010. jan. 29. 01:52
 5/8 A kérdező kommentje:
tudom hol lakik pilisvörösvári.am holnap reggel sztem megint egy busszal megyünk megprobálok hozá közeliteni avagy leszolitom ööö hát egyenlöre ennyi majd mesélek:D
2010. jan. 29. 01:58
 6/8 anonim ***** válasza:
egy cetlire írd rá az msn címedet és leszálláskor dugd be a cicije közé
2010. jan. 29. 02:41
 7/8 A kérdező kommentje:
nah ma reggel beszéltünk másfél orás dugo volt és tök szimpi a csaj :))
2010. jan. 29. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
helyes, helyes... ;-)
2010. jan. 29. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!