Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? És mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? És mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
A barátommal tegnap este együtt töltöttünk az estét. Mi gumival védekezünk, úgyhogy most is azt használtuk. Váltogattuk a pózokat,amikor az aktus közepén megállít és mondja, hogy valami nem okés és folyik ki a gumiból az ondó, mikor megkérdezem ez hogy lehet.. Elélvezett? Ő erre azt mondta, hogy igen már az első póznál csak visszafolytotta emiatt nem érezte és gondolta addig folytassuk míg el nem élvez újra. És azt mondta ez nem az első eset. Erre nagyon kiakadtam. Az egy, hogy kockáztatva ezt csinálja és akár teherbe is ejthet, és hogy lehet ennyire felelőtlen. Ráadásul úgy csinálja, hogy én erről nem is tudok. Erre még ő volt felháborodva azon, hogy kiakadtam.. Ti mit szólnátok fordított esetben? Én reagáltam túl? 19/L

2014. nov. 21. 16:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mar beszeltem errol vele, de annyira makacs, mert o mindent jobban tud. Szerinte. Tablettat amiatt nem szedek mert hallottam, hogy mik a hatulutoi.. Es nem szeretnem tonkre tenni a hormonhaztartasom, plusz sulizok es nincs penzem ra, hogy minden honapban vegyek. :/
2014. nov. 21. 17:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy doboz fogamzásgátló 3 hónapnyi mennyiséget tartalmaz. Én is elgondolkodnék rajta inkább. Ma már igen alacsony hormontartalmú gyógyszerek vannak, nem kell azon parázni, hogy az okos barátod elélvez, majd ugyanazzal a gumival tolja tovább.
2014. nov. 21. 18:08
 13/14 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló sem 100%-os módszer. Az egyetlen ilyen, ha nem csináljátok. Vagy legalább az egyikőtök steril.
2014. nov. 21. 18:11
 14/14 anonim ***** válasza:

A volt barátom velem vesztette el, és kb 3 alkalom után megjegyeztem neki, hogy milyen jól bírja "kezdő" létére. Akkor bújt ki a szög a zsákból, ugyanezt csinálta ő is. Úgy lecsesztem érte, hogy csak zengett a lakás.

Ez nagyon felelőtlen dolog, simán kiszakadhat a gumi így.

2014. nov. 21. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!