Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megérteni, miért baj ez?
Nézd, én lány vagyok. A kérdésedre, hogy miért baj már elég sokan megválaszolták. Nekem nem baj, hogy ilyen vagy. Legyél ilyen, de egy normális bartnőd sem lesz már, ha tudják a híred.
Sosem jönnék össze egy ilyennel, mint Te és ne csodálkozz, ha a továbbiakban nem nagyon tudsz majd 2 hetente váltani. Bekerültél a női fekete listára édes. ;) Innentől már csak kurv@knak kellhetsz.
Ez viszont a Te bajod, nem az enyém. :)
Másrészt ezek szerint nem tudhatod milyen jó lehet egy igazi kapcsolatban, szóval ne oszd az észt, hogy a változatosság mennyivel jobb. Hisz nem ismered a még jobb oldalt :)
amugy 18 :P és nemtom sztem az élvezetesebb ha 2-2,5 évig van 1 bnőd:P nem 2-2,5 hétig:P ez van biztos én vagyok a hülye de én akk viszek ágyba 1 csajt ha (L) nem ha spontán merevedésem támad..XD
üdv kurtzyx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!