Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném megérteni, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném megérteni, miért baj ez?

Figyelt kérdés
Megszállottja vagyok a női nemnek. Nem bírom ki, hogy ha egy hétig éppen nincs barátnőm. Mindig a változatosságra törekszem. 1 lány max 1 hónap, de viszont maximális tiszteletben tartom őket. Már annyi bnőmvolt eddig, mint az összes oszt. Társamnak együttvéve, ez miatt rossz hírem van. Általában „skalpgyűjtő”-nek hívnak. Miért baj ez? 16/F
2010. jan. 29. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

XD na ezt nem tom le reagálni XD mért baj? mert nem minden csaj bukik arra h 1 hét után irány az ágy utána még "használod" majd viszlát .

18F

üdv kurtzyx

2010. jan. 29. 15:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó dolog :))) húzogatni a strigulákat :)))
2010. jan. 29. 15:20
 3/12 anonim válasza:
100%

Azért, mert ha egy csaj belédszeret, rohadt nagy fájdalmat okozol azzal ha egy hónap után otthagyod és mész a következő csajhoz.Azt fogja gondolni(jogosan),hogy csak kihasználtad és nem szeretted.És baromi hamar túltetted magad rajta. Hidd el kifogod nőni ezt a korszakodat! És majd megtalálod az igazit aki megfog a tulajdonságaival és a szeretetével. És akkor már te nem fogsz tudni elszakadni tőle és Happy-n együttélsz majd vele.. Elfog jönni ez az idő is.. Csak bekell,hogy nőjön a fejed lágya :)

Sok sikert a változáshoz és egy szép harmónikus kapcsolathoz.. Ami még nem most lesz, de idővel megfog történni..

17/L

2010. jan. 29. 15:25
 4/12 A kérdező kommentje:
hát a strigulákat húzogatni k**vajó, csak miután megismerek egy csajt ésmár kezdem elkönyvelni a strigulát, és megtudja, h ki vagyok, akkor elhidegül, merthogy csak "skalpgyűjtő vagyok". magyarulmár a városban nemtudok ismerkedni :S
2010. jan. 29. 15:26
 5/12 A kérdező kommentje:
hátmár voltam szerelmes. nagyon csúnyán pofára ejtettek, és magaláztak. azóta ezt az életmódot élem, és úgy a legjobb barátnőt tartani, hogy érzelmek nélkül.
2010. jan. 29. 15:29
 6/12 anonim ***** válasza:

pffffffffffffffffff barátnőt tartani ... uram atyám XD TARTANI menny orvoshoz már bocs XD ez számomra undorító pedig még mindig hapsi vok XD

üdv kurtzyx

2010. jan. 29. 15:45
 7/12 A kérdező kommentje:
voltammár pszichológusnál a felfogásommal, mert szerintem lehet, h rosszul viszonyulok, de a dokitól csak egy *respectpacsit* kaptam.
2010. jan. 29. 15:51
 8/12 anonim ***** válasza:

uristenXD ez fájt XD

én nem fletétlen a skalp gyüjtésre írtam h orvoshoz go.. hanem a fogalmazásra.. mintha legalábbis 1 mű pinárol v guminőröl beszélnénk és nem 1 másik emberröl:P

üdv kurtzyx

2010. jan. 29. 16:12
 9/12 anonim ***** válasza:

azt mondtad asszem h azért kezdted ezt mert csaj otthagyott átbaszott stb XD

és szted ha 1 csajt ott hagysz átbaszol megalázod ő mit fog csinálni? ha tod milyen szar akk mért csinálod meg mással?! + előbb utobb tényleg nem fog össze jönni veled senki a városbaXD akk meg huzathatod ki a fogaidat és tanulhatsz szopnixD

üdv kurtzyx

2010. jan. 29. 16:14
 10/12 A kérdező kommentje:
de én nem alázom meg, és nem ejtem pofára őket. de alapszituban leirtam, h tiszteletben tartom őket. csak mindig másra vágyom. nekedis élvezni kéne az életet. próbáld ki, h 2hetente más csaj. annáljobb nincsen. amúgy hány éves vagy?
2010. jan. 29. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!