Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak, mi az amit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, mi az amit nem tudtok elviselni egy nőben?

Figyelt kérdés
Milyen tulajdonság az amitől falra másztok, vagy mi az amit nem kéne elkövetnünk egy párkapcsolatban, mert nagyon idegesít, és előbb utóbb szakításra is okot adhat?
2014. nov. 19. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Összességében minél jobbnak tartok egy nőt annál több dolgot meg tudok neki bocsátani. Párkapcsolatban jellemtelenséget, butaságot nem tudok tolerálni, könnyebb kapcsolat esetén elég ha csak ápolt és csinos egy nő.

Hisztit pl. jó csajok alapkellékének tartom, jó csaj tudja hogy több mindent engedhet meg magának.

(Versenyló is megengedheti magának a szeszélyesebb magatartást, amiért már igavonó társából kolbászt csinálnának.)

2014. nov. 19. 14:40
 12/19 anonim ***** válasza:

10-es, látom párszor belefutottál már női hisztibe és a "találd ki mi bajom" játékba:D

Én csak egyszer játszottam el az utóbbit a férjemmel, hogy leteszteljem mennyire lesz agresszív ha őrjöng... Jó sokáig látszott a cipője nyoma a falon amikor kitört belőle a düh és odavágta... De nem bántott én meg nem játszottam el vele többször, megkaptam a választ:)

2014. nov. 19. 15:09
 13/19 anonim ***** válasza:

- oktalan kiakadások, dühkitörések, hisztik, őrjöngések,

- folyamatos műveletlen, alpári, vulgáris beszéd,

- önzőség, egoizmus,

- a "mi bajod van?" kérdésre a "semmi!" válasz, és hasonló inkommunikatív, félreérthető szituációk,

- beképzeltség, nagyképűség, majomkodás, felvágás,

- gyengeségeimmel való visszaélés, hazugságok, hülyének nézés,

- dohányzás, iszákosság,

- túlzásba vitt flörtölés, ismerkedés más férfiakkal stb.

Ha ezek nincsenek meg egy nőben, csont nélkül előkelő helyekre kerül nálam.

2014. nov. 19. 15:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Felszínesség, önteltség és hiszti. Amik most így eszembe jutnak.
2014. nov. 19. 17:36
 15/19 anonim ***** válasza:
"A válasz 41%-ban hasznosnak tűnik." Nocsak! A #13-as hozzászólásom alatt ez olvasható. :) Köszönöm, hogy mindnyájan megerősítetek abban, hogy ezek a nőkkel szemben támasztott iszonyat magas elvárások. ;)
2014. nov. 19. 18:00
 16/19 anonim ***** válasza:

Én is néztem a százalékodat és meglepődtem rajta. Semmi kirívó nem volt a felsorolásban, nőként se bírom elviselni ezeket.

Szerintem a nickneved miatt kaptad a leminősítést... Ez meg jellemzi azokat akik lepontoztak.

2014. nov. 19. 18:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Kicsit akkor megnyugodtam, velem csak annyi a gond hogy depressziós vagyok és szeretet hiányos, de ha valaki törődik velem akkor minden oké.
2014. nov. 19. 18:42
 18/19 anonim ***** válasza:

#16: "Szerintem a nickneved miatt kaptad a leminősítést..."

Bizony-bizony! Csúnya dolog az előítélet és a felszínesség... ;)

2014. nov. 19. 18:45
 19/19 anonim ***** válasza:

:D

16-os:)

2014. nov. 19. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!