Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, mi az amit nem tudtok elviselni egy nőben?
Összességében minél jobbnak tartok egy nőt annál több dolgot meg tudok neki bocsátani. Párkapcsolatban jellemtelenséget, butaságot nem tudok tolerálni, könnyebb kapcsolat esetén elég ha csak ápolt és csinos egy nő.
Hisztit pl. jó csajok alapkellékének tartom, jó csaj tudja hogy több mindent engedhet meg magának.
(Versenyló is megengedheti magának a szeszélyesebb magatartást, amiért már igavonó társából kolbászt csinálnának.)
10-es, látom párszor belefutottál már női hisztibe és a "találd ki mi bajom" játékba:D
Én csak egyszer játszottam el az utóbbit a férjemmel, hogy leteszteljem mennyire lesz agresszív ha őrjöng... Jó sokáig látszott a cipője nyoma a falon amikor kitört belőle a düh és odavágta... De nem bántott én meg nem játszottam el vele többször, megkaptam a választ:)
- oktalan kiakadások, dühkitörések, hisztik, őrjöngések,
- folyamatos műveletlen, alpári, vulgáris beszéd,
- önzőség, egoizmus,
- a "mi bajod van?" kérdésre a "semmi!" válasz, és hasonló inkommunikatív, félreérthető szituációk,
- beképzeltség, nagyképűség, majomkodás, felvágás,
- gyengeségeimmel való visszaélés, hazugságok, hülyének nézés,
- dohányzás, iszákosság,
- túlzásba vitt flörtölés, ismerkedés más férfiakkal stb.
Ha ezek nincsenek meg egy nőben, csont nélkül előkelő helyekre kerül nálam.
Én is néztem a százalékodat és meglepődtem rajta. Semmi kirívó nem volt a felsorolásban, nőként se bírom elviselni ezeket.
Szerintem a nickneved miatt kaptad a leminősítést... Ez meg jellemzi azokat akik lepontoztak.
#16: "Szerintem a nickneved miatt kaptad a leminősítést..."
Bizony-bizony! Csúnya dolog az előítélet és a felszínesség... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!