Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak újra? Rettenetes csalódás! (Normális válaszokat várok)
Ne áltasd magad. Nézni nézhet, de nem veszi a fáradtságot és nem megy oda hozzád. Nincs miről beszélni.
Próbálkozni? Minek? Hogy az önbecsülésed a béke segge alatt legyen? Annyi srác lesz még, akinek csak te kellesz majd és nem más csajok.
Még nagyon fiatal lehetsz. Inkább foglalkozz a barátaiddal, szerezz új barátokat, új hobbit, tanulj, éld az életed! :)
A megfelelő pasi meg úgyis megérkezik egyszer!
Csalódás?Mert tetszett egy srác,aki nem is tudott róla és összejött egy csajjal??
Hány éves vagy,egyem meg a szived?
Update, hátha érdekel bárkit is a szerelmi történetem😂 Azóta együtt vagyok a sráccal több mint két éve. Amikor kiírtam ezt a kérdést 13 éves voltam, most ahogy olvasgattam vissza a régi kérdéseim bukkantam rá és nagyon elmosolyodtam rajta.
Most 20 éves vagyok. Természetesen a párom azóta már szakított azzal a lánnyal ( a kérdés kiírása után egyébként pár hónapra). Aztán végül ezalatt a 7 év alatt elkezdtünk beszélgetni; majd 5 év barátság után mindennaposak lettek a beszélgetések és két éve boldog párkapcsolatban élünk.
Vicces most visszaolvasni mennyire kétségbe voltam esve ilyenkor; most pedig már együtt tervezzük a jövőt! 💍🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!