Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak a barátommal?
Hat év után sem vagy képes vele ilyen komoly dolgokról beszélni?
Pedig csak ennyi lenne a lényeg: leülni vele és elmondani, amit most itt leírtál. Ne velünk beszéld meg ezt a dolgot, ez a ti kapcsolatotok, nektek kell kezdeni vele valamit.
szia!
én többször is szakítottam ugyanazzal a sráccal. Mikor szemébe mondtam h vége lesz köztünk, elkezdett sírni és én megsajnáltam őt, adtam neki még egy esélyt, amit utána meg is bántam,naiv voltam. Nos, ez többször eljátszódott nálunk. Fenyegetett, zsarolt, ha elhagyom akkor ezt és ezt megteszi és féltem tőle, mert ismertem hogy lépes lenne rá. De egy nap vettem egy mély levegőt, átgondoltam az egészet hogy akármit csinál, nem sajnálom meg, ha sír, nem vígasztalom. És így vége lett. Persze próbálkozott még nálam, de én passzív voltam, és vette a lapot. Be is látta később hogy jobb lett így.
Nos, csak annyit akartam ezzel elmondani, hogy akármit csinál, te se sajnáld meg! Ha sír, hadd sírjon, te légy távolságtartó vele és hűvös! És igen, igaza van az előttem szókónak, őszintén mondd a szemébe és az igazságot. Ne húzd el nagyon a szakítást, és ne kezdjetek el nosztalgiázni, mert úgy nehéz elválnotok.
De értelmes lánynak tűnsz, fog ez menni!:) sok sikert, én drukkolok neked!:)
miért nyilvános helyen?
egy 6 éves kapcsolat nem ér annyit, hogy személyesen beszéljék át a gondokat majd vessenek neki véget?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!