Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha azt hozza fel mindig, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alen19 kérdése:

Ha azt hozza fel mindig, hogy regen senkivel nem veszekedett (annyit) mint veled, a kovetkezo percben pedig azt jelenti ki, hogy nem foglalkozik a multtal, hol keresed az osszefuggest?

Figyelt kérdés
Ha egesz eleteben nem volt ilyen, nem lehet, hogy nem tud felzarkozni? Mennyire ra az esely, hogy tul sok vagy egy ilyen emberhez?

#nehézség #múlt #színjátszás #kerdojelek #lehetoseg.
2014. nov. 19. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem is a multtal foglalkozik, hanem a jelennel, elvegre a jelenben veszekedtek az o merceje szerint tul sokat.
2014. nov. 19. 12:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha allandoan felhozza az emlitett peldat, ami regen nala nem tortent meg, az mult. Valahol megis erdekli, nem szall ki belole, mert vele ilyen meg nem tortent, ezert elfogadni sem tudja. Olyan mint aki nem kompromisszum kepes es nem tudna felzarkozni.(vagy nem akar)
2014. nov. 19. 16:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Xy :Te csak felidegesiteni tudod magad, de azert veszekedni soha nem akarsz tegnap, 13:18

Yx : Erdekes eddig soha nem is veszekedtem ennyit senkivel tegnap, 13:19

Xy : Az nem az en bajom ha egesz eletedben senkikkel voltal korulveve tegnap, 13:19

Yx : Es persze akkor ha en egesz eletemben nem voltam ilyen akkor most az osszes szinte az en hibam, ez tok logikus tegnap, 13:19

Yx : A barataimrol is beszeltem, de hat mindegy tegnap, 13:20

Xy : Ahogy mondod, ennel logikusabb nem is lehetne, nem a multadhoz kell felzarkozni tegnap, 13:21

Yx : Aha oke, jo h nem foglalkozom a multtal tegnap, 13:21

Xy : Nem foglalkozol a multtal? Akkor miert nem valtoztatsz dolgokon ha nem kotsz semmit a regi emberekhez? Foglalkozol a multtal, nem vagy kepes kijonni belole 13:22

2014. nov. 19. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:

"Yx : Erdekes eddig soha nem is veszekedtem ennyit senkivel tegnap, 13:19

Xy : Az nem az en bajom ha egesz eletedben senkikkel voltal korulveve tegnap, 13:19 "

Hat en itt le is csuktam volna a gepet ahogy van, szovegertes nulla miatt...

2014. nov. 19. 16:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha ugy nezed, hogy valoban jelentektelen emberek vettek korul regen(ismered oket) akkor helyenvalo a feltetelezes. Ilyen esetben en csukom le a gepet, mert ha visszatekintget a multba es ahhoz viszonyit, nagy valoszinuseggel jobban orulne annak, ha minden olyan lenne. Ki szeretne egyforma unalmas emberekhez tartozni.
2014. nov. 19. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!