Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt hozza fel mindig, hogy regen senkivel nem veszekedett (annyit) mint veled, a kovetkezo percben pedig azt jelenti ki, hogy nem foglalkozik a multtal, hol keresed az osszefuggest?
Xy :Te csak felidegesiteni tudod magad, de azert veszekedni soha nem akarsz tegnap, 13:18
Yx : Erdekes eddig soha nem is veszekedtem ennyit senkivel tegnap, 13:19
Xy : Az nem az en bajom ha egesz eletedben senkikkel voltal korulveve tegnap, 13:19
Yx : Es persze akkor ha en egesz eletemben nem voltam ilyen akkor most az osszes szinte az en hibam, ez tok logikus tegnap, 13:19
Yx : A barataimrol is beszeltem, de hat mindegy tegnap, 13:20
Xy : Ahogy mondod, ennel logikusabb nem is lehetne, nem a multadhoz kell felzarkozni tegnap, 13:21
Yx : Aha oke, jo h nem foglalkozom a multtal tegnap, 13:21
Xy : Nem foglalkozol a multtal? Akkor miert nem valtoztatsz dolgokon ha nem kotsz semmit a regi emberekhez? Foglalkozol a multtal, nem vagy kepes kijonni belole 13:22
"Yx : Erdekes eddig soha nem is veszekedtem ennyit senkivel tegnap, 13:19
Xy : Az nem az en bajom ha egesz eletedben senkikkel voltal korulveve tegnap, 13:19 "
Hat en itt le is csuktam volna a gepet ahogy van, szovegertes nulla miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!