Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy mentek el nagy wcre, ha együtt vagytok a barátotokkal? Én nem merem bejelenteni, viszont ha indokolatlanul 5 percnél többet vagyok benn, rám veri az ajtót, hogy mi van és kijövök inkább.
Kb 5 eve meg a kapcsolatunk legelejen ultem a wc-n (csak pisiltem de kozben valami ujsagot nezegettem) es hirtelen, a semmibol a pasim berontott es uvoltott, h
"Sz@rnooom kell, MOST"
En mondtam h oki, mar befe...es a mondatot (SE) tudtam befejezni szimplan arrebb lokott a klotyorol, le a foldre o pedig azzal a mozdulattal ra a klora es valami foldontuli zajokat hallattva uritett.
Mivel rajtam meg bugyi sem volt (mivel szo szerint lelokott a klotyorol) a total dobbenettol szohoz sem jutottam,persze miutan tulesett a dolgon bocsanatot kert, meg vett viragot....es probalta szerencsetlen jovatenni, azota zarom az ajtot ha wc-n vagyok.
Se elotte se utana nem ismetlodott meg:-))))))))Neha meg eszunkbe jut es ma mar csak rohogunk rajta, de akkor es ott iszonyu bosszanto volt :-))))
de ez milyen már? az emberek félnek.. emberek lenni a másik előtt? ő is büdöset szarik, meg te is!:D oké, első hónapban nem ezzel kell nyomulni, de amúgy milyen őszintétlen már? aztán összeköltöztök és kiderül, hogy te is szarsz, mégpedig nem is kicsit, és akkor kiábrándul? létezik ilyen?
jó, nem a másik orra előtt kell csinálni, dehát bezárod az ajtót és annyi!:D
Megmondod neki, hogy takarodjon kifelé. Jó kutya szóból ért!
Amúgy gratulálok a kapcsolatodhoz, ahol még wc-re sem tudsz nyugodtan kimenni!
Ebbol nalunk sosem volt gond, most meg hogy mar hazasok vagyunk, mar csak ugy ropkodnek a "Meddig kotlasz meg?" "Beh.ozok!" "Mar megint nem hasznaltal legfrissitot, rohadt budos van!" mondatok. Azert alszentnek sem kell lenni, ezek termeszetes dolgok egymas kozott. Sokan ugy viselkednek, mintha ok vagy a parjuk rozsaszirmokat eregetnenek es gyonyoru csillamport kakalnanak.
(Egyebkent hogy nez mar ki ha valaki ratori az ajtot a masikra? Azt ne varja el, hogy korhazba kerulj mert esetleg egyutt vagytok egy hetig es tartogatod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!