Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre kéne tovább mennem, és hogyan?
Figyelt kérdés
A barátnőm most szakított velem nem rég. Azt mondta szeret és hogy majd velem szeretné leélni az életét, de nem most, mert pasizni szeretne még, neki nem kell komoly kapcsolat. Persze előtte meg komolyra vágyott mert sokszor átverték. Ez normális?!?!?! Most azért mondta hogy ha nem úgy alakulnak a dolgai vissza tudjon jöjjön, vagy tényleg komolyan gondolja? Nagyon szeretem de teljesen tönkre tett. Azt mondtam neki hogy várok rá, de nem tudom igazából hogy merre tovább. Én úgy érzem korrekt voltam vele, ő viszont megcsalt. Igazából nem értem miért kell, de nem tudok nélküle meglenni és sajnos amióta nem vagyunk együtt sokat iszom, nem alszom stb. mi lenne a helyes döntés?2010. jan. 28. 22:01
21/24 anonim válasza:
menj egyenesen, majd balra a vágóhíd utcán.
22/24 anonim válasza:
Helyes döntés? Felejsd el és lépj tovább.
Nem tudsz felszedni valaki mást a lány a hibás.
Alkoholista lettél a lány a hibás.
Hónapok óta szendvetsz a lány a hibás.
Ébregy már fel tönkre teszed magad és kényelmesen mást hibáztatsz. Igen átbasztak de lesz még ilyen, nem megoldás hogy sírdogálsz és piálsz lúzer barom. Ébresztő és éld tovább az életed.
23/24 A kérdező kommentje:
Az utolsó előttinek mondanám hogy teljesen ébren vagyok. Ha azt mondta volna hogy nem kellek neki és annyi akkor lehet hogy nem tartanék itt, olyan már volt nem egy és megoldottam. De őt szeretem és ő is ezt hangoztatja. Nem tudom hogy te már találkoztál-e olyannal hogy azt mond, leélnéd vele az életed, de ahogy közlöd a dolgokat szerintem nem. Lehet hogy az én hibám hogy iszom meg stb. de az nem hogy idáig jutottam. Köszönöm a normális válaszokat:)
2010. jan. 28. 23:37
24/24 anonim válasza:
"Lehet hogy az én hibám hogy iszom meg stb. de az nem hogy idáig jutottam" ......
Hidd el hogy nem te vagy az egyetlen aki így járt, olyanal akkarod leélni az életed aki leszar mégha ő az ellenkezöjét is mondja. Attól vagy ember hogy tudj az érzéseiden uralkodni, észel gondold át nem ezzel a csajal fogsz megöregedni, ted fére a piát és gondolkoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!