Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Merre kéne tovább mennem, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre kéne tovább mennem, és hogyan?

Figyelt kérdés
A barátnőm most szakított velem nem rég. Azt mondta szeret és hogy majd velem szeretné leélni az életét, de nem most, mert pasizni szeretne még, neki nem kell komoly kapcsolat. Persze előtte meg komolyra vágyott mert sokszor átverték. Ez normális?!?!?! Most azért mondta hogy ha nem úgy alakulnak a dolgai vissza tudjon jöjjön, vagy tényleg komolyan gondolja? Nagyon szeretem de teljesen tönkre tett. Azt mondtam neki hogy várok rá, de nem tudom igazából hogy merre tovább. Én úgy érzem korrekt voltam vele, ő viszont megcsalt. Igazából nem értem miért kell, de nem tudok nélküle meglenni és sajnos amióta nem vagyunk együtt sokat iszom, nem alszom stb. mi lenne a helyes döntés?
2010. jan. 28. 22:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Csajozni se tudok... legutóbb "felszedtem" 3 csajt, jókat beszélgettem velük megmittomén , de nem jó , sőt! szar... kb senkit nem találok szépnek és érdekesnek. de az ex-em meg szarik rám teljesen, csak annyit mond h várjak.
2010. jan. 28. 22:14
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek,és nagyon sajnálom,hogy így alakult.Talán nem ő az,akit TE érdemelsz,aki igazán Hozzád való.Az én kapcsolatomban is volt hullámvölgy,de mi egy napot sem bírtunk ki egymás nélkül,és sírva ugrottunk egymás nyakába,mert én nem tudtam volna nélküle elképzelni az életemet.Kislány voltam,mikor megismertem,és mai napig együtt vagyunk,s őszintén elmondom,volt ilyen hülye időszakom nekem is.leküzdöttem,és kitartottam a párom mellett,mert nekem a párom fontosabb volt,mint a hülyeség.

Ezzel csak azt akartam leírni,hogy szerintem Neked fontosabb ez a lány,min Te neki,és nem becsül Téged.Viszont azt gondolja,majd jó leszel tartaléknak.Ne menj ebbe bele.Ha igazán szeretne,most ott lenne Veled,fogná a kezed.Fiatal vagy,keresd meg az Igazit.Nem biztos,hogy ez a lány az.Ha mégis,akkor nem most van itt a Ti időtök.

2010. jan. 28. 22:16
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Így viszont saját magadat teszed tönkre. Vegyél erőt magadon!
2010. jan. 28. 22:16
 14/24 anonim ***** válasza:

röviden szeretnéd vagy hosszan?

röviden átvágtak.

hosszan:

áruld el nekem, mi az a dolog egy párkapcsolatban, amit nem lehet megbeszélni. (utópikus párkapcsolatról lenne szó?) k.rvára nem. A barátnőd nem másra vágyik hanem téged unt meg.

De ahhoz nincs elég türelme\bátorsága hogy ezt neked elmondja, sőt talán ez is a legjobb hisz a mai elcs szett világban mindenkinek a béka segge alatt van az önbizalma.

Tudod ezt úgy hívják hogy fiók effekt. ha senkinek se kell akkor visszamegy hozzád.

Erre szokták később mondani hogy a pénzre alapuló őszinte szerelem.

Láthatod, nézz magadra, iszol, nem alszol, borostás vagy. Sajnáltatod magadat.

hisz oda vissza megy a történet. Ugyanis mit is sajnálsz? Azt hogy máshoz megy, ergo tudalatt már te rájöttél hogy ennek vége. Viszont a sajnálattal BŰNtudatod akarsz a csajban generálni hogy visszamenjen hozzád. Ez meg a bűntudaton alapuló őszinte szerelem.

Amit tehetsz az hogy fogod magad és rájössz arra hogy a barátnődnek te nem való vagy. Ennyi. felesleges inni felesleges hisztizni, felesleges noszalgiázni.

Nincs rá időd. 70-80 évet élsz. Ízig vérig biztos vagy benne hogy már így az elején ígéretesen el akarod cs szni az egészet?

Állj talpra és amikor legközelebb iszol azt már egy 400fős buliban tegyed egy új lánnyal.

Amúgy meg, az embernek azért vannak barátai, szülei (akik remélhetőleg tapasztaltabbak és nem pedig puha pö csök hogy az ilyeneknél útmutatást adjanak.)

Persze nagy fájdalom. Mindenki átesik ezen. Mármint azon hogy egy lány akit szeret átb@ssza. Kegyetlenül. Képzeld engem is átb@sztak. Sőt az összes barátomat is már átb@szták. És eddig mindannyian ittvagyunk és élünk!

"we are here, and we are watin forever" na ezeket el kell felejteni. Nem tudhatod, hogy merre mész mikor kit ismersz meg.

Később veled akarja leélni az életét? úgy kell neki. Tudod akarhatja. ha te közben már mással éled. Amikor te akartad akkor ő nem volt ott. Te minek várnál rá?

Megtalálod a hozzád illőt.

lehet hogy ma, lehet hogy 5 év múlva.

2010. jan. 28. 22:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Érzelmi zsarolás! Hagyd őt, kerüld a találkozásokat, felejts! Meglátod, később csodálkozol majd magadon, hogy hogy lehettél vele.
2010. jan. 28. 22:23
 16/24 A kérdező kommentje:

Az utolsónak mondanám hogy fél igazság van abba amit mond.

Amíg együtt voltunk alig ittam, figyeltem rá mindig stb. Most egy más közegbe került az ex-em és engem ebből teljesen kizárt. Délutánonként, esténként tudtunk találkozni, és így elég nehéz megváltani a világot. Elismerem hogy néha

2010. jan. 28. 22:25
 17/24 A kérdező kommentje:
Néha unalmas voltam de erről ő tehetett. Nem tett semmit azért hogy jobb legyen. Az én lelkiismeretem tiszta. Nem rajtam úszott el.
2010. jan. 28. 22:26
 18/24 anonim ***** válasza:
Barátom, ugyanebben a cipőben vagyok én is... Mióta dobott, indok nélkül, magamat emésztem, iszok, próbáltam bulizni, csajozni, de nekem sem ment, mindegyiket hozzá hasonlítottam... Vele álmodok sokszor, stb..Sajnos leszarok mindent azóta, érdektelen és csalódott lettem. Az se érdekelne, ha holnap már nem kelnék fel, sőt... Erre nincs gyógyír...
2010. jan. 28. 22:29
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát ez nem túl megnyugtató..:( Eléggé lehangoló hogy az ember próbál normális párkapcsolatban élni és helyette meg lelécelnek kiélni magukat... Kezdem azt hinni hogy rossz korba születtem..
2010. jan. 28. 22:34
 20/24 anonim ***** válasza:
De mi az, hogy azt mondja, várjál rá...
2010. jan. 28. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.