Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom képeket akar, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom képeket akar, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom kb. fél éve kezdte el kérni, hogy küldjek magamról képeket(nem intimet, vagyis azt is kért, de azt nem küldök neki).

Küldözgettem, és beállította háttérképnek, meg minden. Egy idő után viszont már nem töltötte le őket, sőt.

Mondta pedig, hogy küldjek képet, elküldtem, és semmi, holott ő erőltette a témát.

Most van egy új ruhám, és rákattant, hogy megint küldjek képet. Ő sose küld magáról, és elegem van, hogy kb. mindenről kép kell neki.

Ha meg nem olyan, mint amire számított, látom az arcán....(pl. múltkoris alig várta, hogy megnézze a telefonomban az új képeket, de mivel nem voltam rajtuk olyan szép, mint amire számított, láttam az arcán a csalódottságot).

Holnap reggelre várja a képeket, de ha gáz ha nem, nem merek neki küldeni, mert félek, hogy nem fog szépnek tartani.

Mostanában eléggé elszállt magáról, így mégjobban félek. Ráadásul kicsit olyan érzésem van, mintha remélné, hogy képeken szebb leszek, vagy nem tudom...vagy csak hülye vagyok?:)

2014. nov. 14. 23:23
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
"vagy csak hülye vagyok". <---- válasz.
2014. nov. 14. 23:25
 2/10 anonim ***** válasza:

elég ganyé tahó barátod van.

dobd az ilyet mert csak villog veled a haverok előtt semmibe vesz

3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lenne veled, ha nem találna szépnek, csak furán mutatja ki.
 4/10 anonim ***** válasza:

nem azért szeret mert "szép" vagy "nem szép" vagy

ahhoz több kell

nagyon gyerekes amúgy ez a hozzáállás, kb. olyan 12...

2014. nov. 14. 23:27
 5/10 anonim ***** válasza:
A férfiak vizuális lények.
2014. nov. 14. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Tényleg azon gondolkodom, hogy egyeseknek ezek a dolgok akkora problémát jelentenek, hogy emberek százaival kell megosztani őket, vagy pedig csak a toplistára gyúrnak.
2014. nov. 14. 23:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Ugyan már, ez KÉPtelenség!
2014. nov. 14. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Csinálj neki videót.
2014. nov. 15. 00:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Elég gáz barátod van... Keress valaki értelmesebbet.
2014. nov. 15. 00:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mutatsz jól az új ódi mellett.
2014. nov. 15. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!