Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom, mert nem akar megcsalni?!
Igen, szemét húzás volt tőle, de még mindig nagyságrendekkel több ő emberileg, mint azok, akik szívfájdalom nélkül lazán megcsalják a barátnőjüket. Benne legalább volt annyi gerinc, hogy elmondja, mi a helyzet.
Persze, ettől függetlenül továbbra sem tudok egyetérteni azokkal, akik a szerelmet feladják néhány potyad*gásért, meg aztán számomra az "élni" nem egyenlő azzal, hogy agyba-főbe d*gni boldog-boldogtalant. Nekem élni kicsit mást jelent...
Ne haragudj, de ez kifogás csak, annak is béna.
Két kapcsolatom volt ilyen típusú fiúval. Az elsővel 5 év után én szakítottam, a másodikkal másfél éve vagyunk élettársak. Mindegyiküket elég sok kísértés érte, de fontosabb voltam annál, hogy megdugjanak mást.
A pasid most egyszerűen nagyon szépen megfogalmazta, hogy nem vagy elég fontos számára ahhoz, hogy lemondjon néhány kósza légyottról.
Szóval ne sajnáld, egy ilyen pasi jobb is, ha lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!