Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti melyik kategóriába tartoztok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik kategóriába tartoztok?

Figyelt kérdés

A - Mikor megkérdez

Lány: Kérsz kávét szivem?

Fiú: Igen köszönöm!

Lány: Parancsolj!

B - Mikor ha kérsz csinál

Fiú: Csinálnál nekem egy kávét?

Lány: Persze, tessék!

C - Az összeszokott

Fiú: Csinálnál nekem egy kávét?

Lány: Csinálj magadnak!

D - Hardcore

Lány: Kérsz kávét?

Fiú: Igen!

Lány: Akkor csinálj nekem is!

A nemek megfordíthatóak. :D Én jelenleg az A táborban vagyok a barátommal, de az exemmel D kategóriás voltam. Ti hogy vagytok ezzel?

2014. nov. 14. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A
2014. nov. 14. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
Melyik barom pontozott le, most komolyan?
2014. nov. 14. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

B

És én kérem a kávét egy jellegzetes mosollyal, a férjem pedig tudja mit szeretnék tőle, "aha, egy kávé rendel" mondattal visszamosolyog, kimegy a konyhába, megfőzi és behozza nekem:) Isteni kávét főz amúgy ezért ő a kávéfelelős nálunk:)

Természetesen megköszönöm neki akkor amikor visszamosolyog és akkor is amikor megkapom a kávét.

Majdnem 20 éve nem főztem kávét magamnak:)

2014. nov. 14. 23:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Másfél éve vagyünk együtt bnömmel :)

"B" kategoria :)

2014. nov. 14. 23:53
 15/15 anonim ***** válasza:
C. Ez az előző 4 éves és a jelenlegi fél éves kapcsolatomban is igaz. Én vagyok a nő. Nem szeretek kiszolgálni másokat, de azt se szeretem - sőt -, ha engem szolgálnak ki. Mindenki csinálja meg szépen magának, amit szeretne. Nyilván más kérdés, ha kimegyek kávét főzni, és utánam szól, hogy neki is főzzek egyet, mert mindegy, hogy egy gombot 1x vagy 2x nyomok meg. De ha én épp mással vagyok elfoglalva és ő kitalálná, hogy kávét kíván, kizárt, hogy megcsináljam. De szerencsém van, eddig soha senki nem is várta el tőlem, hogy körülötte ugráljak. Önző ember vagyok, erre már az ismerkedés során rá szoktak jönni az emberek. Akinek nem tetszik, nyilvánvalóan nem jutok el vele a kapcsolatig, akivel pedig eljutottam, addigra már elfogadja.
2014. nov. 15. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!