Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "pénz" miatt nem megyünk sehova, mit tegyek?
Előre leszögezem, hogy nincs önálló keresetünk még.
3 éve vagyok a barátommal együtt, de kb. alig megyünk valahova. 99%ban nála voltunk úgy 2 évig, örültem, ha egy évben egyszer elmentünk valahova.
Aztán, amióta vége a giminek, ő Pestre jár, és így úgy oldjuk meg a találkozást, hogy utána sétálgatunk pár órát. De kb. mindig ugyanazon a terepen, ami 100. alkalommal már elég unalmas.
Azért nem megyünk sehova, mert mindenképpen Ő akarja fizetni az én részemet is, így meg érthető, hogy nincs pénz.
Pl. ő ma megy hamburgerezni még az iskolatársaival, és megkérdezte, hogy hozzon-e nekem, vagy majd valamikor bemegyünk együtt.
Én meg felvetettem, hogy majd menjünk fel kávézni(a városomban van egy jó hely), erre közölte, hogy de most nincs pénze rá. Én mondtam neki, hogy akkor most állom ÉN az Ő részét is, de nem, erről hallani sem akar.
Mondtam, hogy akkor meghívom fánkozni(nem viccelek, 100 Ft. egy fánk), és nem engedi ezt sem.
Nem azt akarom, hogy méregdrága helyekre üljünk be, hanem, hogy pl. ilyen hideg napokon, amikor szétfagyunk, igenis beüljünk és mondjuk igyunk egy forró csokit, amire én meghívom, ha netán neki nincs pénze. Vgy akkor csak sétálni egyet Pesten, nem mindig ugyanabban a városban(neki van bérlete, nekem nincs, így már hivatkozott arra, hogy nekem sokba kerülne).
Vagy ezt én látom rosszul?
Más párok(akik mondjuk nem dolgoznak még) elég sűrűn szoktak eljárogatni ide-oda, akkor nem értem, mi miért nem? Sőt, volt, hogy az Anyukája mondta, hogy menjünk színházba Vele, tehát nem értem...A barátom egyből közölte, hogy nem.
most nem volt kedvem végigolvasni az összeset, így egyet se olvastam el. :D
na, ez az egyik ok, h nem akartam összejönni senkivel én se sulis koromban, mert kuncsorogni nem fogok szülőktől pénzt, nem is hiszem, h nagyon adtak volna, saját meg nem igen volt.
DE!!! ezt nem értem, h mi az, h hamburgerezni megy, ha nincs pénze! felénk a hamburger nem az olcsó kaják közé tartozik, főleg, ha egy forró csokival vetjük pl. össze. De biztos észrevette már más is ezt, vagy nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!