Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok! Akinek hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Akinek hosszú idei nem volt párkapcsolata, annak mi hozott változást?

Figyelt kérdés

Például 20-22 éves koráig nem volt barátja/barátnője, mert mondjuk nem kifejezetten szép vagy gazdag stb., hogyan sikerült?

Majdnem két kezemen nem tudom megszámolni hányszor próbálkoztam lányoknál, egyszer sem sikerült semmi.

Biztos én is hibás vagyok, de hát azért ez kicsit sok...

20/F

2014. nov. 14. 11:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#8: "szerintem nem vagyok annyira vicces sem..."

Valamennyire akkor csak lököd a poénokat, ha alig 3 hónap alatt felfigyelt rád egy - és valószínűleg több - csaj. Hozzám hasonlóan léteznek olyan srácok, akiknek egyáltalán nem megy a humorizálás, a poénkodás, a viccmesélés, és a többi. Úgyhogy megette a fene az elhatározást, ha nincs meg a tehetség. Nyilván te sem állnál rajthoz Wartburggal egy F1 futamon.

2014. nov. 14. 14:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Semmi. Azért nem volt még senkim 25 éves létemre.
2014. nov. 14. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:

#11-es:

vicc mesélésben nagyon béna vagyok :D még 2 hangon sem tudok eljátszani a 2 személyt annyira izgulok, hogy ne csesszem el a poént :D de mindig sikerül :D

és simán odaállnék a rajthoz :P nem mindig a győzelem a cél, hanem maga az élmény :)

2014. nov. 17. 08:30
 14/14 anonim válasza:
Na sikerült azóta? Csak gondoltam visszatérek, és megkérdezem :)
2015. ápr. 21. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!