Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak a mentálisan nem ép nőket vonzom be magamnak?
Figyelt kérdés
Kezdem azt hinni, hogy bennem van a hiba.2014. nov. 13. 08:08
1/9 anonim válasza:
Az a baj h lelkizel velük,ők meg a támaszt látják benned. vigaszt
2/9 anonim válasza:
hány éves vagy hogy nézel ki mesélj magadról...lehet ha irsz valamit meg tudom mondani hogy tényleg benned van e a hiba vagy csak tényleg a hülyék találnak meg...már bocsi
3/9 Láttál már,de mégse :) válasza:
Ismerős helyzet,de én még nem találtam rá eddig jmagyarázatot.
Állítólag amiatt is lehet,mert törődő vagy és odafigyelsz amikor a problémáik jönnek elő.
4/9 anonim válasza:
"Kezdem azt hinni, hogy bennem van a hiba."
Én valószínűnek tartom, hogy a hiba tényleg benned van, mégpedig mások megítélését illetően. Túl szigorú vagy az emberekhez, könnyen ítélsz, nehezen alkalmazkodsz.
5/9 anonim válasza:
engem is csak a defektesek találnak meg. és biztos vagyok benne hogy bennem van a hiba. csak még nem jöttem rá mi a baj velem.
szóval valószínűleg te tehetsz róla valamilyen módon
6/9 anonim válasza:
amit 1es ír az biztos, tapasztaltam. akkor a barátnőjük leszek.
7/9 anonim válasza:
nem is az a baj, hanem ezt papucsnak hivják sajnos :( az egyik barátnőm is most hagyta ott a 2éves gyereke apját mert a pasi nem állt a lábára. Tisztes kereteken belül egyenrangunak kell lenni a kapcsolatban
8/9 anonim válasza:
hozzáteszem én is szeretem ha egy férfi meg ad mindet de ne legyek már én a főnök...azt már nem birnám :(
9/9 anonim válasza:
Hasonló a hasonlóval jön ki jól. Nyilván neked is vannak ilyen jellegű problémáid, azért akkora az összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!