Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen csalással foghatnék nőt magamnak?
Lúzer vagyok, de nem hülye, kitaláltam az évszázad csalását!
1. Írok ki egy kérdést, ami típusát tekintve gyakran előfordul, és persze nőnek álcázom magam.
2. A sok agyatlan, de legalább nőkhöz értő macsó eláraszt privát üzenetekkel.
3. A szalonképesebb üzeneteket továbbküldöm az én kérdésemhez hasonló témában irkáló nőknek.
4. A nők válaszait visszaküldözgetem a macsóknak.
5. Ideálisnak vélt pillanatban átveszem az irányítást, a macsót virtuálisan lekoptatom, és én viszem bálba a királylányt.
Tudom, élőben úgyis beégnék, hisz elveszne a férfias kisugárzás, de sebaj, pár randit kipipálhatnék a képzeletbeli listán.
És ki tudja, tán van nálam nagyobb zseni is, aki már évek óta ezt csinálja... :D
várjál-várjál-várjál... kettes pont hibás feltételezésen alapszik
aki egy kicsit is ért a nőkhöz, nem szórakozik privát üzenetekkel
illetve ha agyatlan, akkor ez az üzeneten is látszana, és agyatlan hatást keltenél a nőkben
Nekem a kérdés nem tetszik: CSALÁS ...
Tényleg lúzer vagy, ha még önmagadat sem tudod adni.
Egyébként nem tudom hogyan csinálnád ezt meg fizikálisan, de ha így érzed korrektnek, akkor csináld. Én nagyon macerásnak találom az egészet.
45F
Hát az ilyen írogatós pasik ugyanazt küldik el minden válaszolónak szinte :D
De szerintem jó ötleted van és próbáld ki :D Válassz valami semleges nicknevet :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!