Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal több, mint egy hónapja szakítottunk, ő már tovább lépett. El akarom felejteni, mert csúnya dolgot csinált, hogy foghatnék hozzá a felejtéshez?
hajaj..
a felejtés nehéz ügy.. én az exemet körülbelül a szakítás után még 6 hónapig szerettem..
nos, először is heverd ki a kapcsolatot... valakinek lehet jobb hogy ha nem lesz párkapcsolatban a szakítás után 2-3 hónapig.. aztán mehetnél mondjuk flörtölgetni, esetleg bulizni is :) és próbálni nem gondolni rá. tudom hogy nagyonnagyon nehéz... de talán az idő mindent begyógyít :) vagy általában a lányok (többek között én is), megváltoztattam a külsőm.. a hajamat rendbehozattam és rövidebbre vágatattam, a stressztől meg fogytam kb 5-6 kg-t.. xD de először megkell nyzgodnia a lelkednek hogy befogadja a következő párt :)
hajráhajrá és ne add fel a keresést :)
15/L
Köszi mindenkinek.
Egyébként, igen, lány vagyok én is.
Befüvezett, lefeküdt egy csajjal (hozzátenném, velem nyolc hónap után sem volt hajlandó) és aztán könyörgött.
Lehet velem van a baj, de én nem értem.
Ajaj, itt bizony nagy baj van! De nem értem, hogy hozzád sem nyúlt 8 hónapig mással meg egyből belecsapott a lecsóba!
Na, de szerintem menj és bulizz, érezd jól magad, ismerkedj (de ne kapcsolat céljából) sokat beszélgess a barátnőiddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!