Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal több, mint egy hónapja szakítottunk, ő már tovább lépett. El akarom felejteni, mert csúnya dolgot csinált, hogy foghatnék hozzá a felejtéshez?
Szerintem ilyenkor kéne pár jó barát(nő). Kicsit lekötik a szabadidődet és elterelik a gondolataidat.
Ha nincs, akkor ajánlom magamat!
Nyugodtan kapcsolódj ki, fel a fejjel az élet megy tovább. Ne szomorkodj ilyen emberféleség miatt. Egy kicsit nehéz tudom én is jól, de nem a világ vége. Egészséges vagy valószínüleg csinos meg szép is akkor meg igazán nem érdemes ezen törnöd a fejed. Itt vannak az ünnepek, van némi szabadidő, baránőkkel elmész sétálni, esetleg karácsony előtti bevásárlás, meg minden. Szóval a paletta korlátlan.
Kellemes ünnepeket.
Köszi még egyszer mindenkinek!
Figyelj, tudsz privátot írni nekem? (én neked nem.) Akkor ott fel tudnánk venni a kapcsolatot, és kivesézhetjük a csúnya néniket és bácsikat, hogy hagynak minket szenvedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!