Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz utána?
igen, kifejtem neked Jaguár Harcos tökéletes válaszát:
kapcsolatfüggő vagy. Ezen úgy segíthetsz ha el kezdesz valami egyéb dologba kockulni. Bármi... hobbi munka tanulás tökmindegy... kicsit mentesítsd az agyad a párkapcsolatokkal, és dekéne valaki típusú dolgokkal kapcsolatod gondolatoktól.
hajrá.
Szerintem az a poén ebben a kapcsolatfüggésben, hogy ilyenkor az ember nem nagyon érzi magát, hogyan fogalmazzak, késznek az életre? Úgy értem, hogy egyedül meg tudjon állni a lábán, és pontosan tudja, hogy képes ő egyedül is bármire. Nem létszüksége végső soron az embernek a másik ember (nem olyan mint a levegővétel), análkül is önálló életet kell és lehet folytatni, és itt nem a szükségletekről beszélek.
Viszont a kapcsolatban meg mindkét félnek "késznek kell lennie", illetve kellene...
Öhm bocsánat ha zavaros, csak már fáradt vagyok értelmesen fogalmazni..
Kigyógyulni talán azzal ha rájössz mik az erősségeid, segíthet ebben pl a sport is, hogy érezd hogy te egyedül meg tudod csinálni. Első kicsi apró lépés talán lehet ez is, hogy megteszel valamit amiről azt gondoltad nem tudod, és sikereket zsebelsz be. Csak fontos hogy tudd is hogy mi zajlik benned ezalatt a "kaland" alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!