Azon gondolkodom, hogy nyáron jelentkezem önkéntes műveleti tartalékos katonának. Mennyire nehéz a kiképzés, és utána mikor, mennyit, mennyiért kell szolgálni?
Mi bajod a latrinapucolással?
J.J. Seftonék is ott szöktek meg annak idején.
szóval az évenkénti 2 hónapos behívás az fix, tehát nem csak akkor, ha szükség van a tartalékosra?
Igazából honvédségi pszichológusként szeretnék dolgozni az egyetem után, úgyhogy ez éppenséggel nem is okozna gondot, vagy valamely egyéb rendvédelmi szervnél.
Ha rám hallgatsz nem foglalkozol ilyen baromsággal, h honvédségi pszichológus, mert éhen fogsz dögleni.
Felejtsd el ezt a komédiát és ahogy egy okos válaszoló írta, ne ilyen baromságokra pazarold a drága idődet.
Persze most lehet álmokról beszélni, de majd mikor felsőfokú végzettséggel kapsz havi nettó 90 ezret akkor majd elgondolkozol, h lehet az ingyenes féléveidet nem erre kellett volna elszabni.
A munkád meg szintén nem fog vigasztalni, mert abból fog állni, h IQ teszteket töltögetsz meg hallgatod a bakák betanult válaszait, mert a kutya nem akar majd őszintén beszélni veled, mert a végén még leszerelik és akkor h fog járni maszekba, ha nem lehet már katona.
Ennyi.
Kedves kérdező!
Szerintem már lekéstél. Az önkéntes tartalékost, a kiörgedett bakáknak hozták létre, és úgy tudom hogy nagyon nehéz bejutni, mert fullra tele vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!