Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bizok a baratomban, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bizok a baratomban, pedig nem adott ra okot! Mit csinaljak, hogy maskepp lassak mindent?

Figyelt kérdés

Tobb mint fel eve vagyunk egyutt!Egyutt is lakunk,de valhogy nem tudok benne megbizni:(

Nem ad ra okot,de amikor nincs itthon akkor mindig azon filozom,hogy kivel van merre van stb...

Nem csinalt semmi olyat ami miatt bizonytalan kene hogy legyek,de nem ertem mar en se hogy mi tortenik velem...Sose volt ien erzesem...

Mindig nezem a telefonjat kiket hivott,sms-ek stb...

Tudom hogy ez mar beteges de nem tudom magam meg igy se megnyugtatmi es ezt meg is mondtam neki hogy nem bizok benne es ondta hogy csak en vagyok neki meg stb...es hogy neki nem kell senki es hogy ne csinajam ezt mert hogy ez igy nem jo mert hogy nem bizok benne es hogy akkor ez hogy fog tovabb mukodni meg stb...imadom szeretm nem ezzel van a gond,de nem tudom magam azon tultenni,hogy megcsal e vagy nem?!!!!

Mit csinaljak mert mar magam pusztulok ebbe bele:(

2010. jan. 28. 02:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Türtőztetned kell magad, mert különben el fogod veszíteni. Ezt a legnagyobb szerelem sem bírja ki sokáig. Gondolj arra, hogy ha meg akarna csalni, megtenné, akármit is csinálsz. Ha akarja, meg tudja oldani, de látod, nem akarja. Ne aggódj! Magadat is és őt is kiborítod. Aztán ha elhagy, sírhatsz, mert visszafogadni nem fog, ha megutáltatod magad vele.

Gondolkodj, higgadj le.

2010. jan. 28. 02:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ez egy normális érzés.Egészséges féltékenység, mondd meg neki hátha meg tud nyugtatni.De ha nem akarod megmondani, vagy félsz hogy emiatt otthagy,akkor ne mond meg neki, inkább próbáld elterelni a figyelmedet, vagy menj vele ha engedi esetleg ha nincs veled néha hívd fel, hogy mi van vele mit csinál, mikor taliztok stb.
2010. jan. 28. 06:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán nincs elég önbizalmad!Légy elégedett önmagaddal,és akkor el fogod hinni,h te vagy neki a legjobb és nem csal meg!Szerintem!! 24/N
2010. jan. 28. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:

érdekes, hogy a féltékenység mindenhol, mindenkiben megjelenik

nagyon oda kell ügyelni, hogy ne vesd alá magad, mert te sem tudod így igazán boldognak érezni a boldog kapcsolatodat!!!! magadra gondolj.

2010. jan. 28. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!