Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha nem volt még kapcsolatom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem volt még kapcsolatom! Most hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nyár óta nagyon jóba vagyunk és nagyon sokat lógunk együtt..(régóta ismerjük egymást). Szeptemberbe egyik bulin csókolóztunk és másnap ő azt hitte,h együtt vagyunk,de mondtam,h én nem akarok kapcsolatot és ez csak 1x-i alkalom volt..azóta 2x is előfordult már ez.. eddig csak havernak tekintettem,de mostanában kb 2 hete azt érzem,hogy nagyon jól érzem magam vele,örülök ha beszélünk és találkozunk,szeretek vele lenni,bízok benne,nagyon kedves és aranyos velem és sok mindent megtesz értem.. azt hittem egy erős barátság,de mostanában sokat gondolok rá és hiányzik.. tudom,hogy tetszek neki és ő szívesen megpróbálná velem,de nem vagyok biztos az érzéseimben.. nemtudom,hogy szeretem-e vagy hogy most mit érzek... nem akarom azt sem,hogy összejövünk és utána meggondolom magam..mellesleg még soha nem volt barátom és nem tudom,hogy hogy kezdjem ezt az egészet és hogy kezeljem.. másrészt pedig nem akarok megváltozni egy fiú és egy kapcsolat miatt.. ez alatt azt értem,hogy nem akarnám elhanyagolni a barátaimat stb..szerintetek mit tegyek? vagy mi lenne a legjobb? 18/L
2014. nov. 11. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem próbáld meg vele, a barátaid úgy is megértőek lesznek ha igazi barátok. ha nem működik max szakítassz vele. egy próbát mindenképp megér!!
2014. nov. 11. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:
próbáld meg vele és sok boldogságot
2014. nov. 11. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!