Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy 4 éves kapcsolatom és szétmentünk hogyan tovább? Többi lent.
Az utóbbi időben nem foglalkoztam vele eleget,aztán úgy döntöttem egy hete hogy legyen vége.Vége is lett de most fogtam fel hogy végül is vége és nagyon szeretem.
Telefonáltam sms-t írtam stb de nem járt eredménnyel.Azt mondta hogy már nem úgy érez irántam,de eddig úgy érzem szeretett illetve telefonba is sírt stb.Azt tudni kell hogy most van neki egy kemény vizsgaidőszak amitől tiszta stressz,meg tanul.(24éves).Én mégis úgy érzem hogy szeretném tovább folytatni.Szerintetek mi lehet erre a normális megoldás?Egyenlőre ne zavarjam,mennyit várjak?Vagy utána hogy közeledjek stb.Tehát aki volt már ilyen cipőben hogy hozta rendbe a kapcsolatát.Ja fiu vagyok ezt hozzáteszem.Egyenlőre esélyt sem ad hogy kimutassam mennyire szeretem.
"Csak a töltöttkáposzta jó újramelegítve"
felejtsd el keress jobbat :)
Az előző válaszolónak írom.
Ennyi időt nem lehet csak úgy elfelejteni!4év az 4év.
Négy éves kapcsolatról beszélünk, szerinted ki ismeri jobban, mi, vagy te? :)
A leírás alapján úgy tűnik, hogy megfáradt a kapcsolat, én nem erőltetném a nagy visszatérést. Esetleg nem csak bepánikoltál a nagy változástól? Ajánlom az Újra egyedül c. könyvet. Szerintem olvasd el, és ha még mindig úgy érzed, hogy pusztán az érzelmek vezérelnek a csapó kettőre, nem pedig a változás szele és a megszokás, akkor esetleg megpróbálnám. De ezt úgyis te döntöd el. Az, hogy mit szeretnél, nem bocsátható szavazásra. Ha 850 ember írja, hogy ne menj vissza hozzá, de te mégis szeretnél, hát vissza fogsz. :)
Én jártam már hasonló cipőben, de nem volt jó ötlet soha a felmelegítés. Makacsnak tűnsz, de igazad van, a te életed. Próbáljátok meg, s ha nem megy, legalább te is hozzá tudsz majd szólni az ilyen kérdésekhez. :D Ha pedig megy, akkor hajrá!
Ha viszont elutasít (vizsgaidőszak nem kifogás!), akkor kárgőz. Tudod, a busz és a rohanó utas esete. Az, hogy mennyi ideig nem keresel új párt, rajtad múlik. Amikor túlléptél.
Az a baj az ilyen témákkal, hogy szinte kár tanácsot kérni, mert mindenki a maga esetéből, elképzeléseiből indul ki. Úgyis minden kapcsolat más és más, ahogyan minden ember is. Kisült, hogy tanácstalan vagy, de igazán segíteni csak magadon tudsz.
Én nem adnék neked esélyt,ne haragudj,csak próbálok a barátnőd fejével gondolkodni.
Azért nem adnék esélyt ha a párom szakítana velem,és utána újra össze akarna jönni,mert nem akarnám még egyszer átélni azt,hogy na vajon,mikor jön el megint az az időszak,hogy megint úgy érzi nem kellek neki.
Ha velem ilyen történne,akármennyire is szeretném a páromat,nem biztos,hogy vissza tudnám fogadni ( kip-kop),remélem velem sosem tesz majd ilyet :S
Valahogy úgy van ez mint,hogy ha a kötél elszakad,össze lehet újra csomózni,de az a csomó ott marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!