Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt egy 4 éves kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy 4 éves kapcsolatom és szétmentünk hogyan tovább? Többi lent.

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nem foglalkoztam vele eleget,aztán úgy döntöttem egy hete hogy legyen vége.Vége is lett de most fogtam fel hogy végül is vége és nagyon szeretem.

Telefonáltam sms-t írtam stb de nem járt eredménnyel.Azt mondta hogy már nem úgy érez irántam,de eddig úgy érzem szeretett illetve telefonba is sírt stb.Azt tudni kell hogy most van neki egy kemény vizsgaidőszak amitől tiszta stressz,meg tanul.(24éves).Én mégis úgy érzem hogy szeretném tovább folytatni.Szerintetek mi lehet erre a normális megoldás?Egyenlőre ne zavarjam,mennyit várjak?Vagy utána hogy közeledjek stb.Tehát aki volt már ilyen cipőben hogy hozta rendbe a kapcsolatát.Ja fiu vagyok ezt hozzáteszem.Egyenlőre esélyt sem ad hogy kimutassam mennyire szeretem.

2013. jan. 29. 11:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez nem hiba.Hanem érzelmi bizonytalanság.

Akit tényleg szeretnél szerintem ezt egy percre sem dobnád el.

2013. jan. 29. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!