Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék a nők kedvence?
0:21-es, Te erősíted a szabályt, mint kivétel! :)
Kérdező: hidd el, én is imádom a lányokat és még én sem éltem ki magamat, de ha jön a szerelem úgyis minden megváltozik. :) Viszont, ha megint összetörnek x-edjére, akkor megpróbálok bunkó lenni és én is csak arra fogok hajtani.
2010. jan. 28. 00:24
ez egy tipikus lúzer hozzáállás, kedves kérdező. látszik, hogy sosem lesz csajod vagy ha mégis, azért is fizetni fogsz
2010. jan. 28. 00:24
23/37 A kérdező kommentje:
Nem tudnék szerelmes lenni, ez nekem nehéz.Más dolog ha elsőre megtetszik valaki.Akkor is nem arra gondolok, hogy mennyire szerelmes tudnék lenni bele hanem, hogy mennyire megdönteném.Csak hát leblokkolok sokszor és hebegek habogok.
Ez így már gáz.Hány éves vagy?
2010. jan. 28. 00:32
Hát akkor semmi gond, abba a körbe tartozol (no érzelem), akik kellenek a nők többségének. 23/F
2010. jan. 28. 00:35
Kedves 23/F, ne légy már ennyire kiábrándult. Csak optimistán! ;)
Kérdező, te meg a nők kedvence sehogyan sem lehetsz, ugyanis (meglepetés!) nem minden nőnek ugyanaz jön be. :P
De ha ezzel a mentalitással népszerű akarsz lenni, amit leírtál magadról, akkor diszkóban próbálkozzál, állítólag már egy vodkanarancsért is lehet mindenre kapható kislányokat sötét sarkokba csábítani... Csak meg ne lepődj, ha elkapsz tőlük valamit. :P Egyébként nem értem, mit akarsz a volt barátnődnek bizonyítani, de igaza volt annak, aki azt írta, hogy ezért az a lány valószínűleg csak szánni fog.
Üdv:
L/20
2010. jan. 28. 01:05
Ha ronda vagy és nincs pénzed ásd el magad, de ha ronda vagy és van pénzed akkor bízz az esztétikai műtétekben =)
2010. jan. 28. 09:03
28/37 A kérdező kommentje:
Nem bizonyítani akarok a volt barátnőmnek, csak magamnak akarom megmutatni, hogy találok mást sőt talán jobbat is mint ő.Amúgy 12 évet éltem le vele.Durva?Nagyon csúnyán átvert és bosszúra éhezem!Átverésen értsd: más fele kacsingatott.Számomra ez olyan bűn amit nem lehet elfelejteni mert ez nem olyan dolog mintha teszem azt visszaszokna a cigire.Ha érted?
29/37 A kérdező kommentje:
Jól nézek ki jól öltözködöm és nincs pénzem.Értsd ez alatt, hogy nincs autóm és nem vagyok milliomos.
Áruld már el,hány éves vagy?Azt nem hiszem el,hogy egy 30 +-os pasi ilyet kérdezne,és ilyen gyerekes bosszún törné a fejét!Vagy egyáltalán komolynak szánod a kérdést??? :-D
2010. jan. 28. 16:54
Kapcsolódó kérdések: