Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetnék a nők kedvence?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék a nők kedvence?

Figyelt kérdés
Milyen taktikák-praktikát tudnátok ajánlani ami a legtöbb nőnek bejön?
2010. jan. 27. 23:40
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Készült esetleg mostanában valami statisztika arról, hogy a vagány vagy nyalizós duma jön be a nőknek?Régebben a menő volt a menő, úgy gondolom.:)
2010. jan. 28. 00:09
 12/37 anonim ***** válasza:
0:07-es: köszi szépen, de én már nem bízok benne. Ahhoz sokan törték már össze a szívem.
2010. jan. 28. 00:09
 13/37 anonim ***** válasza:
Figyelj kérdező, nekem megvan a szövegem, a kinézettel sincs gond, kicsit cukkolom is a lányokat (játékosan), de mindezek mellett kedves is vagyok meg odaadó, de mégse jut viszonzásra. Ilyen aranyszabályok nincsenek, hogy mi a menő, erre nincs recept, csak majd a tapasztalat lesz, ha kialakul. 23/F
2010. jan. 28. 00:11
 14/37 A kérdező kommentje:
Akkor még egyszer.Nekem minél több nő kell!Már csak azért is, hogy megmutassam a volt barátnőmnek nem csak ő van a világon.A másik amiért feltettem a kérdést, hogy nem volt időm kiélni magamat és egyszer élünk.
2010. jan. 28. 00:12
 15/37 A kérdező kommentje:
Csak még az a cikis az ügyben, hogy te még nálam is fiatalabb vagy.
2010. jan. 28. 00:13
 16/37 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok, én is így gondolkoztam legutóbbi szakításom óta, de ez nem megoldás...és ez nem így működik, majd rájössz.

De ha minél több nőt akarsz, akkor nem kell semmi csak pénz, hírnév és irány egy elit club minimum egy 500-as Mercivel.

2010. jan. 28. 00:13
 17/37 A kérdező kommentje:
Aham, ahoz viszont újjá kéne szülessek.
2010. jan. 28. 00:14
 18/37 anonim ***** válasza:
Akkor csak egy lányt keress, aki igazán szeret és Te is Őt szerelemmel. Hidd el, akkor nem vágynál újabbakra. Én is így teszem jelenleg. Amint Isten becsuk előtted egy ajtót, Vedd észre, hogy megnyílik egy másik! Ebben reménykedjünk! 23/F
2010. jan. 28. 00:18
 19/37 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem egyformán gondolkozunk.

De ez nem is baj.

Imádom a nőket!

2010. jan. 28. 00:20
 20/37 anonim ***** válasza:

Miért akarsz a volt nődnek bizonyítani?Mi térsz el vele?Mire mész vele?Ha a diszkóban meghúzol öt jó csajt,még akkor is legfeljebb szánakozva mosolyog majd rajtad.Tényleg legyél inkább egy csaj kedvence,de annak nagyon! :-)

Itt nincsenek bevált aranyszabályok.Neked kell érezned,kinek mi jön be.Viszont szerintem a kedvesség,udvarlás általában nyerő.Már magamból kiindulva.

2010. jan. 28. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!