Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Memnyire fura, egyáltalán hihető-e, amikor egy 18 éves hot, bomba csaj azt mondja, hogy éve (azaz 13 éves kora óta! ) van kapcsolatban? Mármint egyvalakivel!
Kiakadni hogy már lekéstem a "jó kapcsolatokról" a magam 23 évével.
Nagyon hülye felfogás az, miszerint csak a csúnya lányok lehetnek fiatalkoruktól ilyen tartós kapcsolatban. Szép és/vagy normális lányok ugyanúgy vannak a 20-30 évesek között is, csak meg kell őket találni. Semmivel sem könnyebb kapcsolatot kezdeni 14 - 15 évesen, mint 20 vagy 30 évesen. Egyébként aki bombanőkről álmodozik, az meg sem érdemli őket- mert a bomba nő sem feltétlenül ribi és nekem pl. sosem kellene olyan férfi, aki a külső alapján keres párt. Nem véletlen, hogy bomba nője annak nincs, aki olyat keres. :)
1 - es voltam.
Aki külsőre és belsőre is tökéletes az már öszejön 1x évesen valaivel örökre.
Marad akkor nekem a választás, hogy most akkor melyik legyen jó és melyik ne? Szép legyen de belül szemét vagy belső gazdag érzelemvilág "mint a seggem szüretkor" kinézettel?
Esetleg mindkettőből közepes? Ezt már megpróbáltam nem jött be.
Jessica? Név alapján nem tűnik túl hitelesnek (etnikum kedvenc lányneve) de talán még lehet az
15: Az a helyzet, hogy van benne igazság. De nem törvényszerű ez sem.
Marad az a réteg, akit átvertek és emiatt vagy leszarja a kapcsolatokat és elr.i..bancosodik, vagy akár 20 felett is megmarad normálisnak.
Csak hát az átvertek között ez a ritkább...ami valahol érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!