Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Memnyire fura, egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Memnyire fura, egyáltalán hihető-e, amikor egy 18 éves hot, bomba csaj azt mondja, hogy éve (azaz 13 éves kora óta! ) van kapcsolatban? Mármint egyvalakivel!

Figyelt kérdés
csak mert ismerek ilyet, de csak fél éve ismerem, de azt állítja, 5 éve vannak együtt.
2014. nov. 11. 14:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kiakadni hogy már lekéstem a "jó kapcsolatokról" a magam 23 évével.

2014. nov. 11. 14:53
 12/21 anonim ***** válasza:

Nagyon hülye felfogás az, miszerint csak a csúnya lányok lehetnek fiatalkoruktól ilyen tartós kapcsolatban. Szép és/vagy normális lányok ugyanúgy vannak a 20-30 évesek között is, csak meg kell őket találni. Semmivel sem könnyebb kapcsolatot kezdeni 14 - 15 évesen, mint 20 vagy 30 évesen. Egyébként aki bombanőkről álmodozik, az meg sem érdemli őket- mert a bomba nő sem feltétlenül ribi és nekem pl. sosem kellene olyan férfi, aki a külső alapján keres párt. Nem véletlen, hogy bomba nője annak nincs, aki olyat keres. :)

1 - es voltam.

2014. nov. 11. 15:00
 13/21 Noydra ***** válasza:
11: Miért lenne törvényszerű, hogy lekésted?
2014. nov. 11. 15:03
 14/21 anonim ***** válasza:
simán lehet. hogy hívják a csajt?
2014. nov. 11. 17:21
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Aki külsőre és belsőre is tökéletes az már öszejön 1x évesen valaivel örökre.

Marad akkor nekem a választás, hogy most akkor melyik legyen jó és melyik ne? Szép legyen de belül szemét vagy belső gazdag érzelemvilág "mint a seggem szüretkor" kinézettel?

Esetleg mindkettőből közepes? Ezt már megpróbáltam nem jött be.

2014. nov. 11. 17:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Persze hogy hihető. Miért ne? Van ismerősöm , aki 15 évesen jött össze a pasijával, és már 12 éve együtt vannak. Nem minden fiatal lány cserélgeti havonta a pasikat. (Ha megtalálják azt akit keresnek, nem mennek tovább)
2014. nov. 11. 18:34
 17/21 A kérdező kommentje:
Jessica a neve és az utóbbi hetekben sokszor ért "véletlenül" hozzám, ma véletlenül a fenekemhez is.... ésnat is véletlenül volt, mint a többi az utóbbi hetekben, de előtte, amióta ismerem, fél éve véletlenül sem érthozzám sehogysem.
2014. nov. 11. 23:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Jessica? Név alapján nem tűnik túl hitelesnek (etnikum kedvenc lányneve) de talán még lehet az

2014. nov. 11. 23:47
 19/21 A kérdező kommentje:
igen ez a neve, a lány nem magyar
2014. nov. 12. 01:09
 20/21 Noydra ***** válasza:

15: Az a helyzet, hogy van benne igazság. De nem törvényszerű ez sem.

Marad az a réteg, akit átvertek és emiatt vagy leszarja a kapcsolatokat és elr.i..bancosodik, vagy akár 20 felett is megmarad normálisnak.

Csak hát az átvertek között ez a ritkább...ami valahol érthető.

2014. nov. 12. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!