Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3év után ez megszokásból van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3év után ez megszokásból van vagy a végét járja a kapcsolat?

Figyelt kérdés
3éve kapcsolatban van a srác a csajjal.úgy 2-2.5éve élnek együtt.azt mondta a srác hogy vannak közöttük néha veszekedések de jól megvannak.ez volt úgy 1.5hónapja.3hete nem találkoztunk már de azelőtt voltak köztünk dolgok.mondtam neki hogy nekem ez igy nem megy hogy alig tudunk találkozni és hogy hagyjuk a dolgot.mondta hogy hiányzom neki és hogy meg akar ismerni nem csak a szex kell.sokat csalódtam már és kért hogy bízzak benne mert ő nem akar bántani.kérdeztem tőle hogy egy jó kapcsolatnál ez hogy lehet hogy mégis így érez irántam.azt mondta hogy neki is fura de ìgy van és igy érzi és kért hogy csak 3 percre hagy lásson.engem meglepett.azt hittem el fog felejteni hamar de nem így lett...nektek mi a véleményetek?
2014. nov. 11. 11:56
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
és nem tudom..egyszerűen nem tudom az érzést elhessegetni hogy ha kérdez vagy mondd valamit azt okkal és céllal teszi,és nem azért mert érdekli a kérdés...nem azért mert én vagyok az érdeklődés tárgya hanem valami teljesen más dolog...és érzi hogy nem bízom benne...
2014. nov. 11. 16:05
 22/22 PearlDiver ***** válasza:

Drága Kérdező.

Úgy látszik, nem tudjuk felnyitni a szemedet.

De ha nem akarsz oltári nagyot pofára esni, akkor hagyd a céltalan györtődést és hagyd a bánatos nyavajába a srácot. Vagy állítsd választás elé, és ha nem képes dönteni, akkor hagyd ott.

2014. nov. 11. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!