Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3év után ez megszokásból van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3év után ez megszokásból van vagy a végét járja a kapcsolat?

Figyelt kérdés
3éve kapcsolatban van a srác a csajjal.úgy 2-2.5éve élnek együtt.azt mondta a srác hogy vannak közöttük néha veszekedések de jól megvannak.ez volt úgy 1.5hónapja.3hete nem találkoztunk már de azelőtt voltak köztünk dolgok.mondtam neki hogy nekem ez igy nem megy hogy alig tudunk találkozni és hogy hagyjuk a dolgot.mondta hogy hiányzom neki és hogy meg akar ismerni nem csak a szex kell.sokat csalódtam már és kért hogy bízzak benne mert ő nem akar bántani.kérdeztem tőle hogy egy jó kapcsolatnál ez hogy lehet hogy mégis így érez irántam.azt mondta hogy neki is fura de ìgy van és igy érzi és kért hogy csak 3 percre hagy lásson.engem meglepett.azt hittem el fog felejteni hamar de nem így lett...nektek mi a véleményetek?
2014. nov. 11. 11:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz pofára esni, akkor ne kavarj bele!

Kapcsolatban van, a srác azt mondja, jól is elvannak, ok, időnként veszekszenek. ki nem veszekszik, ha együttélnek? Nézeteltérések mindig vannak!

Szerintem csak azért mondta, hogy könnyebb legyen téged megdönteni.

Sajnálom!

Valószínű megint jó lennél egy-két alkalomra, vagy talán még szeretőnek is. Ezt akarod? Ha igen, találkozz vele nyugodtan, de fájdalmas lesz!

Nem fognak elválni, pláne nem miattad!

Ha nem akar bántani, akkor hagyjon békén!

2014. nov. 11. 12:00
 2/22 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy kínszenvedés egy ilyen szöveget kibogarászni...

Ja, és ha jól értem a sztorit, akkor véleményem szerint nem szép dolog, hogy veled csalná a barátnőjét a srác és, hogy te hagynád.

2014. nov. 11. 12:00
 3/22 jen058 válasza:
megunta a massikat es most te vagy soron egy kapcsolat kett emberol szol !! es szerintem ne egy ilyen keljen neked inkab egy szinglivel foglalkoz ;) mert akivel meg tette ezt azt veled is meg fogja !!
2014. nov. 11. 12:02
 4/22 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy hagyjuk ezt a kapcsolatot.könyörgött hogy ne csináljam ezt vele.és hogy sajnálja ha valamivel megbántott és többet nem fog előfordulni..tudja hogy mennyire lelkis vagyok :(
2014. nov. 11. 12:06
 5/22 anonim ***** válasza:

Hát többet nem is fog előfordulni, ha te nem adsz rá esélyt! Mint minden, ez is két oldalon áll vagy bukik.

Ne talizz vele addig, amíg van barátnője, de inkább utána sem. Jól írta valamelyik előző hogy aki ilyet tesz, megteszi veled is később!

2014. nov. 11. 12:16
 6/22 anonim ***** válasza:

Nem akarja elhagyni a kényelmest de vágyik vmi uj izgalmasra .. akármit is mond amig nem te vagy az első addig csak szórakozik veled maximum..

Ha neked nem jó másodikként teszel ellene

2014. nov. 11. 12:20
 7/22 anonim ***** válasza:

Most mondjam azt, hogy egészséges férfiember épp úgy örül ha párja mellett csinos szeretője is van, mint ha a családi autó mellett egy sport autója is van. Kellemes játékszer vagy, persze hogy nem akar elveszíteni.

A szeretőkén tartott csajok nem önérzetesek (önérzetes nő nem menne bele szeretői státuszba), ezért végletekig hülyíthetők (időnként kis ajándékkal, kedvességgel feledtetve velük ezt), míg önérzetes nővel nem lehet szórakozni, mert az kirakna minket, mint macskát sz..ni, akkor is, ha ezt ő vagy gyerekei is megsínylenék.

37F

2014. nov. 11. 12:25
 8/22 A kérdező kommentje:
Ráadásul ismerem a barátnőjét is...nem tudom vele ezt megtenni...annyira aranyos lány.nem érdemli ezt meg
2014. nov. 11. 12:33
 9/22 anonim ***** válasza:

Te vagy a remek alkalom neki. Te tudod, hogy ő nem szabad, tehát titokban kell nyomni a talit. De azt is tudod, hogy szexelni akar veled. S meg is akar ismerni. Igen... hát persze, hogy meg akarja tudni, hogy végeredményben lenyeled-e neki (újra??) vagy sem.

Írásképedből sejtem, hogy hajlasz neki a dologra, s be fog húzni a csőbe, s nem is fogod senkinek elmondani, hogy mennyire hagytad magad átverni.

De itt egy egyszerűbb kérdés: ha annyira magabiztos a srác, akkor miért is nem teszi ki a csaját és kezd el tényleg veled foglalkozni??? (vagy a másik két csaj közül valamelyikkel, akikkel ugyanúgy titokban "kedveskedik" mint veled.) Nos?? Szerinted miért??

2014. nov. 11. 12:47
 10/22 A kérdező kommentje:
Ez nem lesz se jobb se másabb..alig van ideje.2helyen dolgozik...ennek így semmi értelme.megírtam neki hogy ez így nekem nem megy
2014. nov. 11. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!