Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3év után ez megszokásból van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3év után ez megszokásból van vagy a végét járja a kapcsolat?

Figyelt kérdés
3éve kapcsolatban van a srác a csajjal.úgy 2-2.5éve élnek együtt.azt mondta a srác hogy vannak közöttük néha veszekedések de jól megvannak.ez volt úgy 1.5hónapja.3hete nem találkoztunk már de azelőtt voltak köztünk dolgok.mondtam neki hogy nekem ez igy nem megy hogy alig tudunk találkozni és hogy hagyjuk a dolgot.mondta hogy hiányzom neki és hogy meg akar ismerni nem csak a szex kell.sokat csalódtam már és kért hogy bízzak benne mert ő nem akar bántani.kérdeztem tőle hogy egy jó kapcsolatnál ez hogy lehet hogy mégis így érez irántam.azt mondta hogy neki is fura de ìgy van és igy érzi és kért hogy csak 3 percre hagy lásson.engem meglepett.azt hittem el fog felejteni hamar de nem így lett...nektek mi a véleményetek?
2014. nov. 11. 11:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

én is hasonló helyzetben vagyok. nekem is ugyanez a szöveg ment, hogy "bízz bennem" és "nem akarlak bántani".

annyira őszintének tűnt. én sem tudom a megoldást, mert nem akarom elveszíteni, viszont így sem jó.

remélem te jól jössz ki belőle valahogy.

2014. nov. 11. 13:41
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kéne csinálni..racionálisan nézve teljesen kilátástalan a dolog...én egyáltalán azt se hittem volna hogy miután megkapott keresni fog..nem hogy még hiányozzak neki.azt hittem az elején hogy azért mondja hogy a bugyit lebeszélje rólam.de mégis keres továbbra is..
2014. nov. 11. 13:46
 13/22 anonim ***** válasza:

Racionálisan adnod kéne önérzetedre, és nem mennél bele szeretői kapcsolatba.

Ami miatt a nők sokszor mégis belemennek, hogy szeretőnek szintjük feletti férfinak is bejönnek, olyannak, akiben fel sem merül, hogy őket egyenrangú társként bármikor is számításba vegye.

De a szeretői státuszban levő nők meg reménykednek benne, hogy majd kiérdemlik azt, hogy kapcsolatra is őket válasszák. Pedig ilyen rossz lapokkal indított partit jellemzően nem lehet megnyerni, ha meg megnyerik is esetleg, akkor is egy olyan férfit nyernek, aki majd előbb-utóbb mellettük is elkezd másik csajokat is tartani, ráadásul sokkal nyíltabban mint egykori párja mellett, mert tudja, hogy mostani csaja alacsonyról küzdötte fel magát, ezért jobban fog tűrni.

37F

2014. nov. 11. 14:03
 14/22 A kérdező kommentje:
igen...még ha össze is jönne velem semmi nem biztosíték rá hogy velem nem fogja ugyan ezt megtenni :( de nem hiszem hogy ez így lenne.mármint hogy ott hagyná a barátnőjét.kívülről nézve semmi probléma nincs köztük.nagyon szépen beszélnek egymással.tele kedvességgel és tisztelettel.
2014. nov. 11. 14:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Akkor viszont elemezd-értékeld, hogy megéri-e neked továbbra is szeretőként funkcionálni.

A leírtak alapján a mostani férfinél nem sok esélyed van arra hogy első legyél nála, akármilyen szépen is kezel szeretőként (tök természetes az, hogy meg akar tartani ágymelegítőként, és hogy ennek érdekében hiteget, érzelmileg manipulál).

Elemezd, hogy van-e esélyed arra, hogy szeretőd szintjéhez hasonló férfi legyen a párod. Ha nem, akkor mi fontosabb? Egy jobb minőségű,de veled kevésbé jellemes férfi, vagy egy szerényebb minőségű, de téged becsülő férfi?

Kicsit önérzetesebb csajoknak már az is böki a csőrét, ha élettársi kapcsolatban 1-2 év után sem kérik meg a kezét, 27-30 körül már a nagyvárosi környezetben lazább életre szocializálódott csajok is érzik, hogy már nincs sok rabolni való évük.

37F

2014. nov. 11. 14:34
 16/22 A kérdező kommentje:

"Elemezd, hogy van-e esélyed arra, hogy szeretőd szintjéhez hasonló férfi legyen a párod. Ha nem, akkor mi fontosabb? Egy jobb minőségű,de veled kevésbé jellemes férfi, vagy egy szerényebb minőségű, de téged becsülő férfi?"

Az én párjaim mindig cégvezetők voltak.Mérnökök,ügyvédek..talán pont ez vonz ebben a fiúban hogy ő ennél "kevesebb" .Talán az egyszerűség az ami megfogott benne.Az ahogyan örül a dolgoknak és ahogy megbecsüli amije van,és nem kell neki még több és több...

2014. nov. 11. 14:57
 17/22 anonim ***** válasza:

Most mondjam azt, ha sikeres férfiak nyíltan felvállalt párja voltál (még ha nem is ígértek semmit hosszútávra), akkor is nagyobb erkölcsi megbecsülést adtak Neked, mint most ez a srác, akinek csak szeretője vagy. A két státusz össze sem hasonlítható.

Mondjuk meg tudom érteni azt, hogy korábbi párjaidnál fiatalabb, jobb testű, hozzájuk képest kevésbé befolyásos férfira testileg-lelkileg jobban rá tudsz hangolódni, az ilyen kevésbé akar irányítani, ezért kevésbé tudatosul Benned az, hogy most csak egy szerető vagy.

37F

2014. nov. 11. 15:33
 18/22 PearlDiver ***** válasza:

Hát úgy tűnik, a barátnőjét nem becsüli meg túlzottan :-/ téged meg simán hülyére vesz. "Bízz bennem! Igaz hogy épp a barátnőmet csalom, de hát bennem lehet bízni!"

Gennyláda.

2014. nov. 11. 15:36
 19/22 A kérdező kommentje:
Azt mondta nekem hogy ő még soha nem csinált ilyet,de hogy én annyira gyönyörű vagyok hogy nem tud nekem ellenállni.Minden esetre az elejéhez képest tényleg megváltozott...máskor ha ott akartam hagyni vagy féltékenykedtem akkor azt mondta hogy ne hisztizzek...most meg könyörög hogy ne hagyjam ott mert őt megfogta a szeméyiségem és meg akar ismerni
2014. nov. 11. 15:54
 20/22 A kérdező kommentje:
persze valahol érthető hogy a bizonytalanért nem akarja a biztosat otthagyni...de szerintem nem is hagyná...nem tudom miért kapaszkodik ennyire belém...semmivel se vagyok több vagy okosabb vagy szebb mint más..
2014. nov. 11. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!