Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mertek pukizni a pasitok előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mertek pukizni a pasitok előtt?

Figyelt kérdés

Én szoktam, és sztem ez így normális. Ha ő csinálja akkor én miért is fogjam vissza magam?! Szóval én azt mondom tök normális és elfogadható dolog.

És ti h vagytok vele?

2010. jan. 27. 21:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%
lassan 2 éve vagyunk együtt de én nem merek előtte.néha véletlenül becsúszik,de szándékosan soha nem pukiznék előtte.
2010. jan. 29. 17:48
 22/30 anonim ***** válasza:
10%

én már fostam is mellette:)

és rácsapott a szarral teli bugyimra és fröccs:P:P hmm :P

fincsa:D

2010. jan. 29. 17:50
 23/30 anonim ***** válasza:

21:22-vel értek egyet...az ilyen dolgok nem kell próblémát okozzanak..ha kell,hát kell...velem mondjuk még nem fordult elő,hogy pont akkor kellett volna,de nem érdekelne különösen.Max röhögésben törnénk ki...és?:DDDD

f/16

2010. jan. 29. 18:07
 24/30 anonim ***** válasza:
Anyu például elereszti bármikor.A z én párom tudja hogy én is szokta,de nekem legtöbbször ha van akkor nagyon kicsi és semmi hangja, a nagyobb pukik mindig csak a WC-n jönnek ki mikor kakilok
2010. jan. 29. 18:11
 25/30 anonim ***** válasza:
67%

Én pasi vok,de csajok előtt sohase.Inkább kimegyek vagy visszatartom.Sztem megalázó dolog,de ez az én véleményem.

22F

2010. jan. 29. 18:18
 26/30 anonim ***** válasza:
Én először nem mertem,meg néhány hónapig ő is visszatartotta,aztán egyszer eleresztette magát,és tök ari volt,ilyen kis szégyellős arcot vágott,és egy jót nevettünk.Majd látta,hogy engem nem zavar,így ő már folyamatosan eregette...Aztán mondta nekem,h:"te mér'nem pukizol?Pukizzáj:)Aztán azóta merek én is,de mindig"elszégyeljük magunkat":)aztán egy jót nevetünk!De azért nem viszem túlzásba!21/L
2010. jan. 29. 18:29
 27/30 anonim ***** válasza:
Jah,meg ők úgy tartják a haveri körükben,hogy ha elviseled,ha a csajod pukizik előtted,akkor igazán szereted!Így már azt is tudom,hogy szeret!;)
2010. jan. 29. 18:32
 28/30 anonim ***** válasza:
27%
én nem szoktam előtte. szerintem nem nőies dolog egyáltalán
2010. jan. 29. 18:38
 29/30 anonim ***** válasza:
30%

én azon az elven vagyok,hogy a nők tartsák fent azt a képet,h ők sosem csinálnak ilyet.igen igen köztudott h mégis,de mi nők vagyunk,szal nem azt mondom h legyen bélgörcsöd,de csak akkor engedd ki ha abszolút nincs hangja,és jól szellőző helyen vagytok xD

19/L

2010. jan. 29. 18:41
 30/30 A kérdező kommentje:
Látom megoszlanak a vélemények:D Én továbbra is tartom a saját álláspontom, miszerint tök normális dolog, mind a lány mind a fiú részéről. Írhattok még ha akartok. Ja és én senkit nem pontoztam le!!!
2010. jan. 30. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!