Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mertek pukizni a pasitok előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mertek pukizni a pasitok előtt?

Figyelt kérdés

Én szoktam, és sztem ez így normális. Ha ő csinálja akkor én miért is fogjam vissza magam?! Szóval én azt mondom tök normális és elfogadható dolog.

És ti h vagytok vele?

2010. jan. 27. 21:18
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%
Mi nem szoktunk 25/L
2010. jan. 27. 21:19
 2/30 anonim ***** válasza:
44%
én addig benntartom amig lehet és összegyűlik egy hatalmas nagy fingorkánná aztán mikor aztmondja hogy szeretlek nemszólok semmit csak kieresztem
2010. jan. 27. 21:20
 3/30 anonim ***** válasza:
50%
Én szoktam, de igyekszem nem túl hangosnak lenni...:D
 4/30 anonim válasza:
53%
hát, én nem értek veled egyet. én sosem tenném, szerintem egyáltalán nem nőies.. abban igazad van, hogy ha ő akkor te is, de inkább ne tedd:D
 5/30 anonim ***** válasza:
84%
Hát mi több mint egy éve vagyunk együtt (ő szokott pukizni előttem), de én nem merek:D Pedig szerintem az az igazi kapcsolat, ahol nem kell ilyenek miatt hasgörcsökkel rohangálni fel-alá. :)
2010. jan. 27. 21:22
 6/30 Rainmaker ***** válasza:
75%

Jajj, kamu kérdés, mindenki tudja, hogy a lányok sose finganak, de ha mégis, akkor olyat, ami rózsaillatú, és a dallama az Örömódára emlékeztet... Amúgy szerintem nem vészes, engem, mint pasit, nem zavarna.:)

20/f

2010. jan. 27. 21:23
 7/30 anonim ***** válasza:
76%

Egy éve vagyunk együtt, párom mer, én nem :)

inkább kimegyek a mosdóba és ott megpróbálom halkan.

L/18

2010. jan. 27. 21:24
 8/30 anonim ***** válasza:
18%
A nők tudnak fingani??
2010. jan. 27. 21:24
 9/30 anonim ***** válasza:
90%
Jaj a barátom is mindig mondja, hogy nyugodtan őt nem zavarja, de hát azért mégse kezdek el durrogtatni:D Nem merem, pedig ennek nem kéne tabunak lennie. Egyszer remélem el tudom majd magam engedni:D
2010. jan. 27. 21:25
 10/30 anonim ***** válasza:
88%
Hmm, még én sem mertem soha pasim előtt fingani... pedig eléggé hajlamos vagyok rá. a mostani pasim előtt meg pláne nem mernék, mert ő abban az idealista hiszemben van, hogy a nők ilyesmit nem tesznek:D
2010. jan. 27. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!