Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mertek pukizni a pasitok előtt?
Figyelt kérdés
Én szoktam, és sztem ez így normális. Ha ő csinálja akkor én miért is fogjam vissza magam?! Szóval én azt mondom tök normális és elfogadható dolog.
És ti h vagytok vele?
2010. jan. 27. 21:18
2/30 anonim válasza:
én addig benntartom amig lehet és összegyűlik egy hatalmas nagy fingorkánná aztán mikor aztmondja hogy szeretlek nemszólok semmit csak kieresztem
3/30 anonim válasza:
Én szoktam, de igyekszem nem túl hangosnak lenni...:D
4/30 anonim válasza:
hát, én nem értek veled egyet. én sosem tenném, szerintem egyáltalán nem nőies.. abban igazad van, hogy ha ő akkor te is, de inkább ne tedd:D
5/30 anonim válasza:
Hát mi több mint egy éve vagyunk együtt (ő szokott pukizni előttem), de én nem merek:D Pedig szerintem az az igazi kapcsolat, ahol nem kell ilyenek miatt hasgörcsökkel rohangálni fel-alá. :)
6/30 Rainmaker válasza:
Jajj, kamu kérdés, mindenki tudja, hogy a lányok sose finganak, de ha mégis, akkor olyat, ami rózsaillatú, és a dallama az Örömódára emlékeztet... Amúgy szerintem nem vészes, engem, mint pasit, nem zavarna.:)
20/f
7/30 anonim válasza:
Egy éve vagyunk együtt, párom mer, én nem :)
inkább kimegyek a mosdóba és ott megpróbálom halkan.
L/18
9/30 anonim válasza:
Jaj a barátom is mindig mondja, hogy nyugodtan őt nem zavarja, de hát azért mégse kezdek el durrogtatni:D Nem merem, pedig ennek nem kéne tabunak lennie. Egyszer remélem el tudom majd magam engedni:D
10/30 anonim válasza:
Hmm, még én sem mertem soha pasim előtt fingani... pedig eléggé hajlamos vagyok rá. a mostani pasim előtt meg pláne nem mernék, mert ő abban az idealista hiszemben van, hogy a nők ilyesmit nem tesznek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!