Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mertek pukizni a pasitok előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mertek pukizni a pasitok előtt?

Figyelt kérdés

Én szoktam, és sztem ez így normális. Ha ő csinálja akkor én miért is fogjam vissza magam?! Szóval én azt mondom tök normális és elfogadható dolog.

És ti h vagytok vele?

2010. jan. 27. 21:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%
hát 2 év együttlét alatt megesett már, de párom tisztelettudóan úgy tett mintha semmi sem történt volna :)
2010. jan. 27. 21:39
 12/30 anonim ***** válasza:
68%
én szoktam, amikor véletlenül kiszalad, vagy ha tüsszentek vagy nagyot nevetek..előfordul
2010. jan. 27. 21:41
 13/30 anonim ***** válasza:
68%
mi is szoktunk. szinte állandóan együtt vagyunk, nincs kedvem bélcsavarodást kapni emiatt. egyébként meg ez egy természetes bélműködési folyamat, aki szégyelli az ennyi erővel azt is szégyellhetné, hogy megrágja az ételt. persze én értem, hogy a nők gátlásosak ezen a téren, mert ránk van húzva ez, hogy mi semmi gusztustalanat nem csinálunk, pedig a bélműködésünk ugyan az mint a férfiaké:)
2010. jan. 27. 22:00
 14/30 anonim ***** válasza:
67%
"nincs kedvem bélcsavarodást kapni" :)))
2010. jan. 27. 22:02
 15/30 anonim ***** válasza:
67%

én szoktam. De szellentésnek hívom :)

5 éve élünk együtt, és szerintem ez természetes dolog...

2010. jan. 27. 22:23
 16/30 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ne is fogd vissza magad, akár be is szarhatsz szerintem a kettő közt túl nagy különbség úgysincs. De remélem nem ilyen szolidat szoktál hanem olyan brutális recsegőset, amire berezonál az egész ágy.
2010. jan. 28. 00:07
 17/30 anonim ***** válasza:
38%
engem sem zavar,barátnőmet eleinte zavarta,nem mert előttem,mostmeg elvileg teszi,de se hallani,se érezni :) 22/F
2010. jan. 28. 00:18
 18/30 anonim ***** válasza:
41%

természetesen kedves utolsó előtti, a lányok vannak olyan jólneveltek hogy nem a párjuk orra alá pukkantsanak.

De mindenki magából indul ki...ezekszerint te úgy szoktad h "recsegjen az ágy" -.-

Amúgymeg nem csak a pasiknak lehet büfögni meg pukizni! AZ nem undorító amikor ők csinálják?

Egy normális párkapcsolatban nem várja el az egyik fél a másiktól h bélcsavarodást kapjon, pláne nem olyan önző h ő befingik a másik meg szakadjon meg....

de nálatok biztosan nem így van.

2010. jan. 28. 12:57
 19/30 A kérdező kommentje:

Azért jó látni h már egyre többen vannak azok a lányok/nők akik már fel merték vállalni magukat ezen a téren:)

Én is sok időt töltök a párommal így elkerülhetetlen h ne pukizzuk egymást előtt. Elvagyunk, neki sem okoz problémát és nekem sem. Sokkal meghittebbnek érzem a kapcsolatunkat, mert már nincs olyan h tabu...na jó böfögni azért kulturáltan szoktam, mert az nem olyan dolog amit szebben is el lehet intézni.

2010. jan. 28. 14:31
 20/30 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, épphogy olyan dolog amit szebben is el lehet intézni!!:)
2010. jan. 28. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!