Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mertek pukizni a pasitok előtt?
Én szoktam, és sztem ez így normális. Ha ő csinálja akkor én miért is fogjam vissza magam?! Szóval én azt mondom tök normális és elfogadható dolog.
És ti h vagytok vele?
én szoktam. De szellentésnek hívom :)
5 éve élünk együtt, és szerintem ez természetes dolog...
természetesen kedves utolsó előtti, a lányok vannak olyan jólneveltek hogy nem a párjuk orra alá pukkantsanak.
De mindenki magából indul ki...ezekszerint te úgy szoktad h "recsegjen az ágy" -.-
Amúgymeg nem csak a pasiknak lehet büfögni meg pukizni! AZ nem undorító amikor ők csinálják?
Egy normális párkapcsolatban nem várja el az egyik fél a másiktól h bélcsavarodást kapjon, pláne nem olyan önző h ő befingik a másik meg szakadjon meg....
de nálatok biztosan nem így van.
Azért jó látni h már egyre többen vannak azok a lányok/nők akik már fel merték vállalni magukat ezen a téren:)
Én is sok időt töltök a párommal így elkerülhetetlen h ne pukizzuk egymást előtt. Elvagyunk, neki sem okoz problémát és nekem sem. Sokkal meghittebbnek érzem a kapcsolatunkat, mert már nincs olyan h tabu...na jó böfögni azért kulturáltan szoktam, mert az nem olyan dolog amit szebben is el lehet intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!