Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem egyszer kedves utána meg hagyjam békén már kezdek kikészülni idegileg, most is egésznap alig írt mi baja van velem már nem szeret?

Figyelt kérdés

kérdeztem miért nem írt és erre ő hagyjam békén ne vonjam felelősségre..pff miért olyan nehéz pár szót váltani a barátnőjével? Erre megsértődtem és megírtam neki hogy bunkó.

most mit csináljak?Mindig belémrúg..

2014. nov. 10. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet mostanában nehéz időszakon megy keresztül, és aki igazán bele rúg a másikba, az te vagy, még le is bunkózod, holott azt se tudod mi baja, hogy miért csinálja.
2014. nov. 10. 20:13
 2/10 A kérdező kommentje:

ilyet szól elvonom az energiáját..

és én vagyok a bunkó?

védjed meg te is! engem meg lekell szarni meg belém rúgni mindig?

2014. nov. 10. 20:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert nekem nem lehetnek problémáim?meg nem megyek át nehéz időszakon..mindenki önző!!!
2014. nov. 10. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

És akkor te most itt mit csinálsz, te nem vagy önző? :D

Figyelj, te még éretlen vagy egy kapcsolathoz (nem bántásból mondom) a barátodról meg csak annyit tudunk hogy ő sincs topon.

Szakíts vele akkor, most mit vársz akkor... írhatunk bármit, rögtön vered az asztalt, hogy téged ki sajnál akkor. A másikra még mindig nem gondolsz.

2014. nov. 10. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Én értem,amit mondasz,és igen,a barátod tényleg nem túl gerinces.Hiszen ha őszinte lenne hozzád,akkor azt mondaná,nézd,már nem érdekelsz,és nem kérek belőled.Hiszen ez az igazság.Amúgy igen,bunkó is,nem így kéne kommunikálnia,ha baja van veled.Merthogy baja van veled.

Tudom én,mit élsz át,velem is ezt csinálták.Ne hidd el neki,hogy te vagy a rossz!

2014. nov. 10. 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:
No persze igaz az is,hogy vannak éretlen megnyilvánulásaid,de szerintem inkább itt az van a pakliban,hogy szerelmes vagy,és ez elvakít,meg vágysz a másikra,de ő meg ellök magától.Velem is így volt.
2014. nov. 10. 20:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Sose hív fel..

igen ha érdekelném nem írna ilyeneket hogy hagyjál békén..

meg nem törölne le mindig fb-ról folyton.majd ha szex hiánya van akkor ír.. bárcsak eltudnék szakadni tőle! egyik percben szeret utána meg eldobna.. :((((

2014. nov. 10. 20:31
 8/10 RRR ***** válasza:

pihentesd egy kicsit az egészet

ő is lenyugszik,átgondolj

meg

te is

aztán szeretkezzetek egy vagy több nagyot

2014. nov. 10. 20:32
 9/10 anonim ***** válasza:
No igen,ismerős...nem vesz komolyan.Nem biztos,hogy megéri foglalkozni vele.
2014. nov. 10. 20:36
 10/10 A kérdező kommentje:

na felhívott és tényleg csak rossz kedve volt..

mert egésznap tanult. meg már egy hete nem találkoztunk..igen jó lenne már találkozni. :)

2014. nov. 10. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!