Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ellenőrizgeti a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenőrizgeti a párom, hogy igazat mondok-e? Hogyan lehetne leszoktatni erről? 21/L

Figyelt kérdés

Folyamatosan nyomozgat utánam, bármit is mondok. Ha valamit nem akarok elmondani neki, akkor rögtön olyanokat mond, hogy "úgyis le fogsz bukni", és a mániája, hogy mindenről kell tudnia.

Pl. rákérdezett, hogy hány pasival voltam, mire nem akartam elmondani (3-al egyébként, szóval nem azért nem akartam, mert a falu kvája lennék), és erre is azt mondta, hogy minden múltbeli dolgomra úgyis fény fog derülni.

Ha elmondok neki valamit, akkor is nyomozgat, hogy igaz-e.

Állítása szerint a nőkben nem lehet megbízni, és keményen fel kell lépni a női hazudozás ellen.

Én sosem hazudoztam senkinek, teljesen kiborít ez a bizalmatlanság. Már arra gondoltam, hogy ott fogom hagyni...

2014. nov. 9. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kis hajlamot mutat a paranoid személyiségzavarra, végső esetben ki kell vizsgáltatni, aztán szakember hátha tud segíteni.
2014. nov. 9. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Jó, ha tisztában vagy egyrészt azzal, hogy ez nem rólad szól, másrészt ezen te nem fogsz tudni változtatni.

Ő pedig kizárólag akkor akkor, ha felismeri és elismeri, hogy ez a viselkesése nincsen rendben, és változni, változtani akar - ha egyedül nem megy, akkor terápiás segítségre.

Amíg ez nem történik meg, addig neked annyi a mozgástered, hogy vagy tűröd, amit csinál, vagy kilépsz az életéből.

2014. nov. 9. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Pff, miért van az, hogy a normális(nak tűnő) lányok idiótákkal vannak együtt? :D

Ha ez zavar téged akkor hagyd ott.

2014. nov. 9. 22:05
 14/14 anonim ***** válasza:
a baratod kicsit flugos, de abban mindenesetre igaza van, hogy a nokben nem lehet megbizni
2014. nov. 9. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!