Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenőrizgeti a párom, hogy igazat mondok-e? Hogyan lehetne leszoktatni erről? 21/L
Folyamatosan nyomozgat utánam, bármit is mondok. Ha valamit nem akarok elmondani neki, akkor rögtön olyanokat mond, hogy "úgyis le fogsz bukni", és a mániája, hogy mindenről kell tudnia.
Pl. rákérdezett, hogy hány pasival voltam, mire nem akartam elmondani (3-al egyébként, szóval nem azért nem akartam, mert a falu kvája lennék), és erre is azt mondta, hogy minden múltbeli dolgomra úgyis fény fog derülni.
Ha elmondok neki valamit, akkor is nyomozgat, hogy igaz-e.
Állítása szerint a nőkben nem lehet megbízni, és keményen fel kell lépni a női hazudozás ellen.
Én sosem hazudoztam senkinek, teljesen kiborít ez a bizalmatlanság. Már arra gondoltam, hogy ott fogom hagyni...
a hű társ nem dobja csak el a másikat ha baj van
inkább derítsétek ki mi baja van de emlékeztesd h ezzel téged is tönkrevág
ha nem javul pár hónap alatt ez akkor szakíts vele. de ha meg se próbáltátok...(már ha tényleg fontosa srác)
3-as, szánalmas vagy!
Pont, hogy nem tudtam, h egy tapló, hanem egy frusztrált átlagjózsi. És pont, hogy egyébként baromi unalmas ember. Állítása szerint nők százai alázták meg, azért ilyen. Sikertelen volt mindig is.
Nem kellenek rosszfiúk, de nagyon úgy tűnik, hogy csalódott átlagsrácok sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!