Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá, hogy használjon dezodort?
Pasim kövér, izzadós. Olyannyira izzad,hogy tusolás után mire megtörölközik s felöltözik,már ismét enyhe izzadságszaga van. Pl. este letusol, utána befekszik mellém,de már nem esik jól hozzábújnom,mert érzem rajta az izzadságot.Ő valahogy nem érzi magán.
Mem használ dezodort.Vettem neki többfélét, az égig dícsértem ,hogy mennyire kellemes az illatuk, megszagolta, tetszett,de mégis nagyon ritkán használja.
Én már nem tudom,mitévő legyek??? megsérteni nem akarom,mivel egyszer már volt szó erről a nyáron,akkor is nagy sértődés lett belőle.
De taszít az izzadságszaga.
Lehet, hogy el kellene mennie dokihoz. Az is lehet, hogy segítene, ha fogyna.
Nem lehet, hogy használt dezodort, de mégsem volt jó semmire?
Jó lenne, ha türelmesen, higgadtan tudnátok beszélni a dologról.
Én is izzadós vagyok és rémes! Minden deot kipróbáltam, többször zuhanyoztam egy nap, mindig új ruha, de 10 perc után olyan, mintha nem adnék magamra. Gyógyszertárból is vettem solutio antisudorica-t, vagy az exodor-ról is olvastam. Ezeket is kipróbálhatjátok.
Ha nem segít, akkor orvoshoz kellene fordulnia.
De finoman közöld vele, biztasd, bátorítsd. Az önbecsülést nagyon le tudja rombolni (én emberek közé sem mertem akkoriban menni). Ha máshogy nem megy menjetek el orvoshoz.
Köszi, utolsó válaszoló!
S ez a problémád kihatott a párkapcsolatodra ??
Ó,annyiszor próbáltam vele megbeszélni,de akkor megsértődve hamar bekente magát dezodorral.
Nem-e lehet,hogy bármilyen dezodor rajta lesz csak ilyen kellemetlen szagú s én izzadtságszagnak érzem?
Volt igazából pasim 1,5 évig (ráadásul nő is vagyok, még kellemetlenebb), mondogatta finoman, viccesen, elmondtam neki, hogy mi a probléma, hogy millió dolgot kipróbáltam már, elkezdtünk együtt gondolkodni (160cm/60kg vagyok, nem extrém túlsúlyos). Most fogok jövő héten orvoshoz menni (mert előbb nem jutottam be). (Azért mentünk szét, mert megcsalt.)
Az elején mások sokat piszkáltak miatta, időbe telt, mire szembe tudtam nézni vele.
Igazából nem csak arra hat ki, hanem mindenre (munkahely, suli, csak külön szobában tudok lakni albiban - több ágyas koli kizárva).
Finoman, viccesen próbáld meg neki néha mondani, fontos, hogy ne szállj rá ezzel a témával, próbáljatok meg róla beszélni, támogasd, ötleteljetek. A dokit (bőrgyógyászt) nagyon javaslom.
El lehet azért szerintem nyomni deoval vagy parfümmel.
Nem tudom, hogy mi lehet az ő baja. Amikor bekente magát deoval, utána nem érezted rajta az izzadságszagot? Ha nem érezted, akkor örüljetek és probléma megoldva, ha érezted, akkor parfüm és doki. Vagy amiket az előbb is írtam - gyógyszertárban lehet őket kapni -, azok is segíthetnek.
Az történt,hogy ma együtt tusoltunk, de mihelyt kiszállt a tusoló alól,amíg öltözött,már ismét enyhe izzadságszaga lett. Én ilyent életemben nem tapasztaltam még.
végképp nem tudok,mitévő lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!