Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá finoman a barátomat, hogy kicsit kevesebb parfümöt használjon?
Figyelt kérdés
Néha már kifejezetten bántja az orromat, olyan sokat használ az amúgy is erős parfüméből. Én sokkal jobban szeretem egy fiú bőrének az illatát érezni, vagy ha van egy természetes fiús illata pl a tusfürdőjétől, de ez már sok :/ csak megbántani sem akarom. 19l2013. okt. 21. 00:18
1/6 anonim válasza:
"Majd veszek neked újat,mert érzem hogy kiborult" :D
Amúgy egyszerűen mondd el neki is,azt amit leírtál,hogy őt akarod érezni.
2/6 anonim válasza:
Simán mondd el neki, ebben nincsen semmi bántó.
3/6 anonim válasza:
Ne aggód ezt túl, csak mondd el neki egyszerűen a problémád. Egy férfit nem fogsz tudni megbántani azzal, hogy túl sok parfümöt használ és vegyen belőle vissza egy picit(remélem).
4/6 anonim válasza:
ajj, de büdös vagy b+, muszáj ennyit magadra fújnod?????
vhogy így
6/6 anonim válasza:
Talán úgy, hogy azt mondod, hogy így nem érzed az ő illatát (mivel szereted) vagy füllentessz, valahogy így: apukám otthon kiboritotta a szobámba a parfümjét és egész nap azt éreztem, szinte már rettegek a férfi parfümöktöl. (ezt csak ugy hozd fel mint egy átlag témát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!