Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! Hogy téríthetném észhez a barátomat? Megmondjam neki?
Próbára tettem őt, úgyanis 2 nőnek adtam ki magam. Direkt úgy, hogy kivácsivá tegyem, mint ugye bármelyik normális nő tenné. Nos, a végeredmény az lett, hogy "mindkettővel" akarna találkozni. Amin nagyon nagyon meglepődtem. (7 éve vagyunk együtt, de nem élünk együtt)És még meztelen fotókat is kért az "egyiktől":(
Azelőtt minden más volt mint most. Minden fura levelet elmondott nekem (ilyen nő ügyek, ha kikezd vele valaki), de ezt nem... :S Pedig elvártam volna tőle.
Szerintetek mit tegyek? Mikor leplezzem le magam? Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni, de érzem, hogy ez már nem lesz olyan mint korábban. Már nem tudok benne megbízni!:( Lehet, hogy csak szórakozott, de akkor is nagyon fáj:( Ha "velem" megtette akor mással is megteszi máskor IGAZIBÓL!:( A legszebb, az az hogy tudtommal most készül eljegyezni!!!!:( Mit tegyek?:(:(
"2 nőnek adtam ki magam. Direkt úgy, hogy kivácsivá tegyem, mint ugye bármelyik normális nő tenné. "
Én valahogy mást gondolok a normális nőkről...
" ... mint ugye bármelyik normális nő tenné." - na itt alapvetően hibás a teóriád
egyébként meg küldj magadról neki meztelen képet kitakart fejjel és semleges háttérrel, hadd örüljön
Beszélj meg vele talit! És te meg el is mész!
De előtte kérjél képeket tőle,hogy meddig megy el!
Köszönöm a válaszokat!
1-es sztem nem árt néha tesztelni a másikat! És ez sztem elég nagy gond, hogy félrelépnek ennyi év után vagy neked ez természetes?
6-os én is ezen gondolkoztam:)
7-es honnan veszed, hogy nem merném megtenni ezek után? Inkább leszek egyedül, mint egy olyannal aki mindenkivel összefekszik:( és pucér képeket küldözget:( ja és más nők képeire folyatná a nyálát amikor itt vagyok neki én!:(
"Hogy téríthetném észhez a barátomat? " Hát így biztos nem. Ha észhez akarod téríteni, annak legcélravezetőbb módja az őszinteség, az egyenes kommunikáció. Ez, amit csinálsz, játszmázás, kapcsolatromboló. Inkább ülj le vele beszélgetni, és tisztázzátok, hogy mit is akartok egymástól (őszintén). És még valami... azt írod: "elvártam volna tőle". Nyilván ő is "elvárja", hogy legyél vele őszinte, márpedig nem voltál az, hiszen másnak adtad ki magad, gyakorlatilag csapdát állítottál neki. Én, ha a társam, ilyet tenne, nagyon megrendülne iránta a bizalmam, még akkor is, ha egyébként jogos a féltékenysége.
Szerintem könnyen lehet, hogy nektek már nem igazán van egymáshoz közötök, hiszen kölcsönösen átveritek a másikat. Ha akartok még valamit egymástól, akkor inkább a kapcsolatÉRT kellene dolgozni, nem pedig ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!