Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » S. O. S.! Hogy téríthetném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S.! Hogy téríthetném észhez a barátomat? Megmondjam neki?

Figyelt kérdés

Próbára tettem őt, úgyanis 2 nőnek adtam ki magam. Direkt úgy, hogy kivácsivá tegyem, mint ugye bármelyik normális nő tenné. Nos, a végeredmény az lett, hogy "mindkettővel" akarna találkozni. Amin nagyon nagyon meglepődtem. (7 éve vagyunk együtt, de nem élünk együtt)És még meztelen fotókat is kért az "egyiktől":(

Azelőtt minden más volt mint most. Minden fura levelet elmondott nekem (ilyen nő ügyek, ha kikezd vele valaki), de ezt nem... :S Pedig elvártam volna tőle.

Szerintetek mit tegyek? Mikor leplezzem le magam? Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni, de érzem, hogy ez már nem lesz olyan mint korábban. Már nem tudok benne megbízni!:( Lehet, hogy csak szórakozott, de akkor is nagyon fáj:( Ha "velem" megtette akor mással is megteszi máskor IGAZIBÓL!:( A legszebb, az az hogy tudtommal most készül eljegyezni!!!!:( Mit tegyek?:(:(

2013. okt. 18. 11:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tudom én is hibás vagyok nem tagadom. De azért tettem, mert biztos akartam volna lenni az igen-ben. De már nagy kétejeim vannak ilyen téren. Ha ez nem történt volna meg biztos igent mondtam volna 100%. De ezek után nem tudom mitévő legyek...:S:( Pedig azelőtt közösek voltak a tervek és minen, de most ez az eset nagyon megbántott.:(
2013. okt. 18. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyíltan és egyenes meg kell beszélnetek a dolgokat.Ahol játszmázás van,az már nem egy nagyon működő képes kapcsolat.Nekem sosem jutna ilyen eszembe,hogy teszteljem a másikat,mert ha akar valaki,úgy is megy.Nem kell ahhoz teszt.De téged sem kell félteni,eléggé rafinált vagy,szóval veled is jobb vigyázni.
2013. okt. 18. 13:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Biztos félredug amikor csak teheti.
2013. okt. 19. 11:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem erről az a véleményem, h úgy könnyű "ellenállni" a kísértésnek, ha nincs kísértés. Az akkor nehéz igazán, amikor VAN..
2013. okt. 24. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!