Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! Hogy téríthetném észhez a barátomat? Megmondjam neki?
Próbára tettem őt, úgyanis 2 nőnek adtam ki magam. Direkt úgy, hogy kivácsivá tegyem, mint ugye bármelyik normális nő tenné. Nos, a végeredmény az lett, hogy "mindkettővel" akarna találkozni. Amin nagyon nagyon meglepődtem. (7 éve vagyunk együtt, de nem élünk együtt)És még meztelen fotókat is kért az "egyiktől":(
Azelőtt minden más volt mint most. Minden fura levelet elmondott nekem (ilyen nő ügyek, ha kikezd vele valaki), de ezt nem... :S Pedig elvártam volna tőle.
Szerintetek mit tegyek? Mikor leplezzem le magam? Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni, de érzem, hogy ez már nem lesz olyan mint korábban. Már nem tudok benne megbízni!:( Lehet, hogy csak szórakozott, de akkor is nagyon fáj:( Ha "velem" megtette akor mással is megteszi máskor IGAZIBÓL!:( A legszebb, az az hogy tudtommal most készül eljegyezni!!!!:( Mit tegyek?:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!