Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egyik legjobb haverja bekavart. Mit tegyek?
Én 22 éves vagyok, a barátom 23. 2 éve vagyunk együtt.
A barátomnak van (vagy volt) egy gyerekkori haverja, akivel mindent megosztott és sok mindenen keresztülmentek.
Kb. egy éve a barátommal "szakítottunk" három napra, tovább nem bírtuk egymás nélkül. Nagy balhé volt, a barát is győzködött minket, hívogatott minket, hogy ne csináljuk már, összeillünk stb... Aztán másnap rám írt, hogy akkor biztos végleges, lejön hozzám és meghív egy italra a közeli városba egy bárba. Én beleegyeztem, meg is jegyeztem, hogy mennyire aranyos, biztos kiakar békíteni. Mire odajutott volna, hogy lejön, addigra mi kibékültünk a barátommal, örültem, mert azt hittem, lefogja hozzánk hozni, de visszamondta, kifogásokat hozott. Utána nem sokkal elmentünk közösen bulizni a többiekkel, ideadta a haver az autóját, hogy majd én vezessek, ők részegek lesznek. A barátom előtt halomra dicsért, de a részegségnek tudtuk be, csak nevettünk rajta. Aztán elkezdett nekem pár hétre rá írogatni, hogy én ilyen meg olyan szép vagyok, és ha tehetné, összejönne velem, ezt a barátom meglátta és kiakadt, balhéztak egyet, de kibékítettem őket. Megmondtam a barátnak, hogy többet ilyet nem akarok, ne beszéljünk. Mondta, hogy beszéljünk, nem fordul elő többször ilyesmi. Aztán nem rég, kb. 2-3 hete felhívott engem részegen, köszönni se hagyott, csak mondta, hogy figyeljek rá, fontosat akar mondani. Elkezdte mondani, hogy én vagyok álmai nője, nagyon szép vagyok, kedves és hogy szakítsak a barátommal, én nem illek hozzá, de mi nekünk lenne jövőnk és alapítsunk családot... egy gubanc volt... a telefonom elég hangos kihangosítás nélkül is és a barátom ott volt. Kikapta a kezemből a telefont és elkezdett ordítani. Majd facebookon leírta a véleményét neki, le is tiltotta. Most megint összevesztek, jelenleg a barátom át akar menni és megverni, mindennek lehordja. Nem rég kiderült, hogy a másik barátjának is tetszem, csak Ő tiszteletben tartja a kapcsolatunkat, de a barátom már ki van akadva.
Esküszöm nem öltözködöm kirívóan, nem kacérkodok, nem flörtölgetek. A barátaival csak akkor találkozom, ha Ő is ott van, nyilván rám szólt volna, ha nem megfelelően viselkedek. Azt mondták, hogy laza és vicces is vagyok és őszinte, tetszik a stílusom. Úgy viselkednek, mint a tinik... és olyan szituban is érzem magam...
Ne menjek többet ki velük? Hogy lehet ennyire hülye ez a "barát"? Hogy békítsem ki őket megint?
le kell égetni akkor a baráti kör előtt
épp iszogattok és egy ismerős csajt megkérni h jöjjön ekkor oda és mondja ki mindenki előtt h jééz gyuszi emlékszem milyen pici a szerszámod és elég rossz is volt az a múltkori aktus
xd
meglátod leáll egy életre
ki beszélt kibékülősdiről?
én azt mondtam hárman taliztok és a csávóra ráolvasni mindkettőtök részéről h koccoljon le ezzel vagy a barátság forog kockán azt ha ezt is leszarja akkor meg meg kell szüüntetni vele a barátságot mert ha fontos lenne neki a barátság akkor leállna és tiszteletben tartaná eleve h a csaja vagy. istenem most egy baráttal kevesebb ha ilyen hülye a srác megérdemli h otthagyja a pasid
továbbra is azt mondom a barátod kicsit papucs "majd elfelejti, be van rúgva" miatt
a srác meg élelmes mert ha többet szétrúgott akkor ráérzett a gubancos kapcsolatokra és (mint az emberek 95%-a önző gechiként ugyan) de rámozdult a csajra akit lehet vinni azt viszi elven
szal mondom nem leszel hárpia de a pasid nem erőskezű ember
én már leépítettem volna a csávót szóban
Nem papucs, hanem nem akar felesleges balhét.
Ez az egész felesleges. Rád mozdult pofátlanul, a haver a hibás, ennyi. Nehogy még ti kérjetek bocsánatot. Jegelni kell a kapcsolatot aztán ha enyhülnek a dolgok, lehet újra beszélgetni és ezt a témát messzire elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!